onsdag 17. mars 2010

Våryre vibrasjoner

Sjuskeline er langt oppe for tiden. Hun bobler av energi, og dette har både sine fordeler, men også sine helt klare ulemper.  Noen av hennes arbeidskollegaer har nok fått merke at Sjuskeline irriterer seg mer enn vanlig over sommel og sendrektighet, men samtidig får hun også arbeidsoppgavene unna.  I flere måneder har alle på kontoret irritert seg grenseløst over et overfylt arkivskap, hvor det ikke lenger er mulig å presse et sammenklemt silkepapir nedi engang, men ingen har liksom orket å ta fatt på det. I dag  da Sjuskeline skulle arkivere en mappe under bokstaven H, revnet hele mappen..... Det er ikke fullt før det renner over, sies det, og det gjorde det i dag. Sjuskeline satte seg ned og sorterte ut alt som hun selv klassifiserte som unyttig, avsluttet og foreldet. Dert er et kjempesmart triks å sette den på et kontor som er minst flink til å kaste på sånne jobber, for da blir det ihvertfall ikke kastet for mye! Noe som sikkert mange har opplevd i slike prossesser. Og det gjør ikke Sjuskeline! O Store Nestleder har fått i oppdrag å kvalitetsikre kasteriene, så slapp av, det er ikke Sjuskeline som har siste ord i denne saken :-)Hva skal så Sjuskeline gjøre med all denne energien utenom arbeidstid? Husarbeid og dertil beslektede oppgaver er jo utelukket, og det er grenser for øenge Sjuskeline kan rydde i eggeglassene sine. Sjuskeline har nå gått 14 ganger rundt seg selv, og etter siste tur forbi speilet oppstod "Prosjekt Bikinisesong!" Den nærmer seg nemlig med stormskritt! Sjuskeline har støttemedlemskap på et nærliggende treningssenter, men dørstokkmilen er ennå laaaang....:-(  Sjuskeline har en teori om at det gjelder å begynne forsiktig, så man ikke blir overtrent :-PNå er ergometersykkelen tørket støv av, Aerobicmatten dradd frem fra under bokhyllen, manualene er rullet frem fra under tørkestativet, og Sjuskeline har blåst mer luft i pilatesballen. Så har hun satt seg ned for å skrive disse bevingede ord til eventuelle lesere, før hun om 10 minutter skal kjøre Sjuskolaien på fiolinundervisning......Trene? Tja, det kan Sjuskeline gjøre i morgen :-)

Ha en sprek onsdag ;-D

2 kommentarer:

 1. Jeg var en snartur innom kaste-kongen i dag og gav han noen tips på mapper som ALDRI ALDRI bør kastes, fordi enkelte mennesker fremdeles vil trenge forbundets hjelp når de sitter der oppe i himmelriket.... Jepp...Sann mine ord!!!

  Denne treningsiveren gleder jeg meg til å følge med på, men hvorfor ligger det en fyrstikk eske ved manualene? Føler fyrstikkene seg litt tynne? Vil de bygge seg opp litt?

  Og hvorfor har du ikke deg selv på bloggrollen? Det må du jo ha;)

  SvarSlett
 2. Hmmm... la ikke merke til fyrstikkesken før du påpekte den..... Det er bare sånn det er i Sjuskeheimen.

  Kastekongen sitt oppdrag er jo nettopp å forhindre at Sjuskeline i sin maniskhyperivrige kasteorgie tar seg for store friheter...:-)

  Skal straks og med en gang forsøke å legge meg selv til på bloggrullen....

  SvarSlett