fredag 26. mars 2010

Må man , så må man...

Sjuskeline kunne godt tenkt seg å titulere dette innlegget med "A man´ s gotta do what a man´s gotta do", men siden hun har en forestilling om at majoriteten av lesere er av det feminine kjønn ble det som det ble.

Det er freddan, som vi sier her i huset." Du må vente til freddan, er en velkjent replikk ifra en reklame for Norges mestselgende ost, Norvegia, og selv om Sjuskeline aldri ville tatt den osten i sin munn, bokstavelig talt, må hun innrømme at reklamene er godt. Nok en grunn til å glede seg til TV- sendingene er i rute igjen.....

Og hva er det så Sjuskeline MÅ på en fredda? Må bare minne om at Sjuskeflumpen er på langtvekkistanreise og ikke kommer hjem før om 3 uker, men noen plikter hører liksom freddan til.... Og disse helgene med huset fullt av barn, eller kanskje man skal si "barn" er spesielle og viktige for Sjuskeline. Hun har nemlig 2 stk. bonusbarn, Sjuskeflumpens  2 søte små fra 1. ekteskap. Og de kommer jevnt  og trutt annenhver helg til Sjuskeline selv om deres opphav ikke er her. Det gleder Sjuskeline umåtelig, spesielt eldstemann, som for lengest er myndig, og hun er appåtil av hunkjønn! Sjuskeline har alltid synes det var trist at hun ikke fikk den etterlegtede datteren, uten at det betyr at hun setter mindre pris på Sjuskolaien og Sjuskerullen av den grunn, men det er noe eget med en datter. Derfor, synes vaffal Sjuskeline, at det er spesielt hyggeklig å ha sine bonusbarn i huset :-) Nå har jentene akkurat sett en romantisk komedie av det tåredryppende, klisjefylte slaget, og ledd på de riktige stedene, og sagt åååååå på de andre stedende. I kor!

Og det Sjuskeline MÅ de helgene bonusbarna kommer? Rydde, selvfølgelig. Sjuskeline leser som tidligere nevnt andre interiørbloggeres innlegg med stor innlevelse og MEGET stor misunnelse, de som er frdige med helgevasken tidlig fredda formiddag, eller allerhelst torsdagskveld, men NÅ har Sjuskeline ryddet. Selv om ingen kan se det. De skulle bare sett hbvordan det så ut FØR Sjuskeline begynte å rydde!

Nå er det tid for ny teitefilm og mer rødvin i glasset. Det er nemlig også noe man MÅ på en fredda....Ha en samarbeidsvillig fredda, og en fantastisk lørdag :-D

2 kommentarer:

  1. Hmm, akkurat nå er det godt jeg ikke har fått besøk i dag, kjenner meg igjen. Her er det ikke striglet på torsdag kveld eller fredag formiddag.
    Nyt kvelden og vinen :)

    SvarSlett
  2. Takk!
    Hilsen Tippatipp

    SvarSlett