onsdag 31. mars 2010

Herreoppdragelse

Hverken Sjuskolaien eller Sjuskerullen er særlig interesert i shopping. Sjuskeline har en følelse av at det er en mangel so de deler med ca 50% av Norges befolkning, nemlig den mannlige delen. Sjuskeline er av den oppfatning at det n\man ikke kan, bør man trene seg på, og alt kan læres. Ja, bortsett fra husarbeid da, det finnes som kjent ingen regel uten unntak...:-/ Sjuskelines barn er mer eller mindre vokst opp i klær fra Ellos, det utmerkede postordrefirmaet, så Sjuskeline har etter egen mening ikke stimulert læringspotensialet deres i nevneverdig grad. Men nå er de altså i Istanbul, enhver shoppers mekka. Og Sjuskeline liker den sporten svært godt. Både Sjuskeline og Mutter koser seg skikkelig i Istanbuls mylder, og de er svært prosessorientert, det er ikke reultatet i hanbdleposene, men opplevelsen som er viktigst. Alle de 3 herrene, Sjuskerullen, Sjuskolaien og Fatter ble pisket ut på dagens ekspedisjon, det er IKKE lov å sitte på hotellet og spille dataspill HELE dagen... Sjuskeline og Mutter ser i ALLE vinuene, og det l Ser og koser seg, mens de 3 herrene strener 50 meter foran dem, stopper, venter, og det hele gjentar seg. Om igjen og om igjen. For at de 3 herrene skal føle at det er et snev av demokrati i denne prossessen, får de lov å bestemme hvor de skal gå.

Sjuskeline og Mutter vet jo at uansett hvor de svinger, så er det et nærmest uttømmelig nettverk av gater med stadig nye og spennede butikker:-) Siden Sjuskeline er den som er best kjent i Istanbul, klarer hun uten at herrene merker det, å bevge hordene stadig lenger inn i shoppingmekkas indre irrganger :-D Sjuskerullen klager og klager, og ser på sin mor som om hun skulle være et vesen fra ytre verdenrom. Sjuskeline er imidlertid godt fornøyd med dagens lille leksjon i barneoppdragelse, eller skal vi si herreoppdragelse? Guttene må jo forberedes til en fremtidig ektemann- og far tilværelse.... Hun trøster Sjuskerullen med at Morfar ikke liker shopping bedre enn han selv  gjør, men han er mørnet etter mange år i skapet...... Antagelig vil Sjuskerullen tenke seg godt om før han eventuelt inviterer en jente på date.... :-PBildene i dag er interiørdetaljer fra hotellet, Sjuskeline glemte selvfølgelig å ta med seg kameraet på dagens shoppingrunde.... Men her er det mange saftige detaljer, og frokosten.... sukk..... Det er bare helt fantastisk alt sammen :-DDDHa en gul dag :-D

4 kommentarer:

 1. Litt av ett hotell :-) Både maten og Efes'en så helt fin ut. Nå må du la slampane få fri av og til også. I følge Harald Eia er det ikke viktig for barn å tekkes sine foreldre. He - he. Den kan du bringe videre til de gamle og de unge.
  Hilsen Knut ( som forøvrig jobber og sliter)

  SvarSlett
 2. Har sittet her en time og lest. Dette må jeg følge med på.

  SvarSlett
 3. Dette var jammen bloggen sin! Helt herlig og lett gjenkjennelig......sikkert for de "vanlige" interiørbloggedamene også.

  SvarSlett
 4. Ha ,ha ,leser og flirer godt.Ser for meg tre karer femti meter forran to shopping glade damer.Her i huset er det enighet om at menn mangler shopping"genet",i alle fall på sydlige breddegrader.Ha en fortsatt fin påske.

  SvarSlett