søndag 14. mars 2010

Søndag....

I dag er det søndag. Det vet dere jo. Da skjer det ikke så mye her i Sjuskelineheimen. Sjuskolaien og Sjuskerullen sover lenge, og Sjuskeline later seg med god samvittighet,. Ikke det at hun ikke later seg på ukens andre dagen, men på søndagen gjør hun det med god samvittighet. Det har forresten skjedd noe rart i løpet av natten. Sjuskeline våknet med en stikkende, prikkende fornemmelse i halsen, og da Sjuskefrokosten skulle inntas, merket hun at det var klin umulig å presse brødskiven av et 3 dager gammelt brød med peanøttsmør på, neg gjennom halsen. Hmmm.... HVA HAR SKJEDD? Sjuskeline gikk sporenstreks bort til en av hutsets 4 kaktuser, og ganske riktig. Det mangler definitivt et kaktusbarn eller 3....

Noen har nok sneket seg inn i nattens mulm og mørke og lurt kaktusbarn ned i halsen til Sjuskeline. Slemt. Kanske det er Sjuskekatten? Hun er nemlig særdeles grupy i dag. Sjuskeline slapp Sjuskekatten ut klokken 4 i natt, da Sjuskekatten insisterte på dette, og ennå ikke har lært seg den edle kunst å åpne dører. Sjuskeline forklarte at det var midt på natten, og at ingen kom til å åpne døren for å slippe dyret inn igjen. Det hjalp ikke. Ut skulle hun! Jajaja..... Sjuskeline slapp slvfølgelig pusen inn igjen i 8 tiden, og da klaget hun fælt. Sjuskekatten altså.

På toppen av det hele gikk siste rest av lekehytten til Sjuskelkatten i peisen i dag tidlig, og det var etter sterk oppfordring fra en av Sjuskeline følgere. Sjuskeline har forklart dette for Sjuskekatten, og sagt at hvis katten skal klandre noen, så kan hun ta kontakt med Emmeline. De er jo nå også venner på Facebook, så kanalene er åpne! Men det gir Sjuskekatten katten i.....  Sjuskeline har en mistanke om at Sjuskekatten hverken leser bloggen til matmor eller er særlig opptatt av Facebook..... Verst for katten!



Her er siste skudd på mataukstammen i Sjuskeheimen. Dersom nå Sjuskeline husker å vanne jevnlig, skal dette bli en saftig bukett kruspersille! Utrolig hva man får på IKEA!

Ha en vårlig søndag :-)

2 kommentarer:

  1. Hekkans katter.
    De er noe av det mest utspekulerte som går på fire føtter. Tenke seg til at den har foret deg med kaktus-barn!
    Du har min fulle sympati!
    Sjuskebassa er ikke mindre bekymret over å bo i hjemmet ditt etter dette....
    Kos deg med kake hos Emmeline :-)
    Klem fra Liv

    SvarSlett
  2. Du kan hilse Sjuskebassa og si at hun skal få det meget godt her hos Sjuskeline... Og dersom hun ikke trives, skal hun få hedersplassen på kontoret til Sjuskeline.......

    Klem :-)

    SvarSlett