tirsdag 30. mars 2010

Reisebrev fra fjerne himmelstrøk- del 1.

Sjuskeline, hennes to håpefulle, mutter og fatter, og ALL BAGASJE  er nå ankommet trygt til Istanbul. Sol, 15 grader, og luktenSjuskeline er rimelig imponert, i og med at reisen ble foretatt med KLM og med mellomlanding på Schipol, to faktorer som ofte medfører at bagasjen havner et annet sted enn resten av reisefølge, og det attpåtil med 2 stk. koffert! De sitter nå på det fantastiske hotellet sentralt i byen,og etter en liten passiar med denne sjarmøren skal de nå ut å spise en bedre middag. Denne sjarmerende karen holder til i hotellets resepsjon, hvor han roper et muntert "hello" til alle av hankjønn, og han plystrer på alle damene. Ikke skjønner Sjuskeline hvordan han ser forskjell, men det gjør han!

Sjuskeline har stor sans for den Tyrkiske måten å forholde seg til interiør på: det er ikke sankk om å bytte ut en sofa som ennå fungerer, og jo mer gull og glitter du har i onteriøret ditt, jo bedre er det! Så Hotel Sapphire har selvfølegelig sofaer som samsvarer med stjernene, dvs. mye gull og glitter! Og tro det eller ei, sofaen er glimrende god å sitte i:-DD

Det har vært stilt spørsmålsteng ved Sjuskelines hotellvaner, om hun kanskje har brettekanter og skyllede vinglass før leggetid. Sjuskeline skjønner ikke helt problemstillingen, men vil straks og med en gang demntere alle slike eventuelle rykter. Disse bildene av kofferten hennes, og de klærene hun ikke nådde å tørke før avreise, sier vel sitt....:-D her slappes det av,og livet nytes i fulle drag.

For første gang har Sjuskeline fått servert 0,7 liter pils. På en nærliggende kafe bestilte Sjuskeline og fatter stor pils, og da glassene kom på bordet, skjønner jo Sjuskeline at servitøren spurte "are you sure" flere ganger, før han gav etter for presset :-D Efespilsen smakte som vanlig helt fortreffelig!

Nå er det spisetid, ha en velduftende aften!

P.s: dette innlegget ble selvfølelig ikke publisert før ETTER PÅ, men
sånn er det bare.... Og Sjuskeline har latt dysleksien styre, pga altfor store EFES..... MOHAHAHA Ingen korrektur i dag :-DDDD

4 kommentarer:

  1. Den kofferten har eg sett før! Eller ein liknande da.... Sist var den med meg til London og Brighton:) Kos deg vidare! Fantastisk blogg forresten:)

    SvarSlett
  2. Hvem bryr seg vel om krokketur? Et glimrende reisebrev, spør du meg. Stor pils minner meg om en tur i Tyskland hvor svogeren bestilte stor posrjon pølser med sauerkraut, og kelneren (med et bekymret uttrykk) kom med en gigantpølse ala en hel spekepølse i Norge.
    Ellers legger jeg merke til de slitte ølbrikkene og sofaen er jo vidunderlig. Ser frem til resten.
    hilsen sjuskebolla

    SvarSlett