mandag 22. mars 2010

Rekord!

Gårsdagen var en stor dag for Sjuskeline. Klokken 21.28 tikket nemlig besøkende nummer 1000 innom denne unnselige lille bloggen. Sjuskeline hadde aldri i sin villeste fantasi drømt om at så mange mennesker der ute i verden var interesert i rot og mer eller mindre, heller mindre, estetiske godbiter fra Sjuskeheimen! Så for å feire dette, skal Sjuskeline i dag spare sine lesere for egenprodusert fotomatriale, men bare servere hermetikk fra internettet. At Sjuskeline glemte å skru av kameraet etter gårsdagens lille fotosession spiller også en rolle her, det er nemlig tomt for strøm, og siden Sjuskeline var så vill og gal at hun ryddet på lørdag, er laderen selvfølgelig på videvanke. Og siden Sjuskeline uansett ikke kjøper levende blomster får alle lesere denne rosebukketten på deling. Sjuskeline har stjålet den selv :-) Takk for interessen!

Den rekorden Sjuskeline husker best, er da NHHs ellers utmerkede arrangement UKEN i 2006 bestemte seg for å sette ny verdensrekord i "Bjørnen sover"Den gamle rekorden var satt i HongKong og bestod av 3427 "musikanter", så for å overgå dette antallet, gikk UKENS representanter bredt ut til byens barneskoler og inviterte dem til å delta i forsøket. Dessverre var Sjuskolaiens lærer en av dem som synes dette var et adekvat supplement til musikkundervisningen. Sjuskolaien hadde fått beskjed om å øve HVER DAG, minst 10 gabger..... Hver dag i 2 uker!!! Sjuskolaien er en rimelig musikalsk og oppvakt guttevalp, han har tross alt spilt fiolin i over 7 år, så denne lille snutten fikset han fint fra første blås. Men når læreren hadde sagt 10 ganger hver dag, så spilte Sjuskolaien 10 ganger hver dag. Samme hvilke argumenter Sjuskeline brukte, så var det ingen nåde. Nå skal det jo sies at Sjuskeline er stor tilhenger av at man skal gjøre som læreren sier, men det fins grenser i helvete også! Unnskyld språket, men Sjuskeline fikk en deja vu følelse, slik må det være å sitte fanget på Guantanamo. Men rekord ble det, de klarte å samle 3638 bjørnen sover spillere på Festplassen, og plass i Guinness rekordbok. Håper for verdensfredens skyld at ingen prøver å slå den rekorden. Ingen har forresten sett blokkfløyten til Sjuskolaien siden.

En annen rekord vi alle husker, spesielt vi som har levd en stund, er Opel Rekord. Denne sjarmerende skurken av en bil vekker nok mange minner om bygdedans og det som hører med... ;-D Sjuskeline er svært begeistret for Opel, selv hun for tiden kjører rundt i verdens kjedeligste utgave av arten, Opel Astra stasjonsvogn. Men dersom det ikke lar seg ordne med en Porche snart, er neste bilprosjekt en Opel Tigra. Av den spotslige typen. Med tilhørende fint vær...... dream on.......

"Høyrte du at Leif har klart å få 23 menneskjer inn i Opelen sin?- Jau, det e vel ny rekord?- Nei, det va ein gammal Ascona"

Ha en snerten mandag :-)

24 kommentarer:

 1. Hei ! Etter et besøk hos ei anna Bergensdame, måtte eg berre stikke innom her. Bloggen din var heilt etter min smak og eg har vore så freidig å legge meg til som følger :)Du er hjertelig velkommen til å stikke innom meg på!

  ha en fin dag :)

  SvarSlett
 2. Her går det fort i svingane for å vere ein mandag: Retting: Du er hjertelig velkommen til å stikke innom meg på bloggen min !

  ha en fin, fin mandag !

  SvarSlett
 3. Heisann!

  Linken til bloggen din sprer seg som en farsott på diverse forum nå nå altså! *fnis* Du er nok heltinnen til mange frustrerte fruer med rotete stuebord. Kreative mennesker er sjelden ryddige. Det får da være måte på.

  Og takk for sist forreseten. Det var visst på biblioteket. (Nå kan du lure! ;o)

  SvarSlett
 4. Hmmmm.... har nå vridd hjernen, og jeg lurer på om jeg har jobbet med Mimouna i gamle dager...?

  Flott blogg dere har begge to, jeg har lagt dere i listen min..... Sitter og strikker pulsvarmere, bedre sent enn aldri...:-) Plutselig er det vinter igjen!

  SvarSlett
 5. Hei! Gratulera med 1000-besøkte!

  Etter å ha hørt om deg på jobben, har eg blitt fast lesar. Det er så deilig å lese bloggen din då den er så herleg ironisk og gjer eit spark til alle desse niryddige og superfreshe bloggane som fins så mange av. Ha ein god kveld vidare

  SvarSlett
 6. Dette var en FANTASTISK blogg! Jeg ler meg skakk og god og glad!
  Her skal jeg følge med videre. Så langt er Nytt&Nyttig-giveaway min favoritt!

  SvarSlett
 7. Åh....akkurat sånn Opel record hadde vi,da jeg vokste opp.Vekker gode minner.Fire unger som stod å dinglet i baksete,på campingtur.Jeg måtte stå bak min mor.Min far var sjåfør, og ville ikke ha spy i nakken.Har vokst av meg bilsyken nå:)Herlig blogg du har.

  SvarSlett
 8. Haha...for en morsom blogg:)) Var innom emmelines blogg og hun linket deg og takk for det:)) La meg til som følger:)) Du må bare ta turen innom meg også:))

  Ha en superfin uke


  hilsen Fru Rosa

  SvarSlett
 9. Haha! Den morsomste bloggen jeg har lest på lenge! Har jo sjuskesider jeg helst vil fornekte, men nå skjønner jeg at det er like greit å få dem frem i lyset. Morsomt å lese om hvordan det ene fører med seg det andre når man får nye ting i hus. Kom et tv hit til oss også, men pappeske, ledninger og rot. Arg!

  SvarSlett
 10. HOHOHO! genial blogg! TAKK! link på emmelines side er foresten sikkert ikke spesielt negativt for besøksttallene kanskje, og det kan man jo ta med et smil!
  Jeg kommer i alle fall innom senere og leser!

  Ida

  SvarSlett
 11. For en herlig blogg ;) Kommer definitivt til å følge med deg videre.
  Ha en fortreffelig aften videre :)

  SvarSlett
 12. :) Nå har jeg sittet og lest HELE bloggen din fra ende til annen her. Og humret og ledd for meg selv! Tok bare en ørliten pause for å få med meg Farmen.... hihi! For en festlig blogg! Helt etter min smak! Og jeg kjenner meg selv igjen så veldig godt. :P
  Jeg tok meg den frihet å legge meg til som følger jeg, - og jammen sklei du ikke rett inn på blogglista mi og! Jeg må bare få med meg fortsettelsen nemlig! :)
  Ha en flott uke!!

  hilsen fra Mammamiia.

  SvarSlett
 13. Har sittet å lest ALLE innleggene dine!! Noe så herlig og morsomt, kommer innom snart igjen:) Anne

  SvarSlett
 14. Tusen besøkende er jo ingenting....Nå har du jo snart hatt tusen innom bare i dag;) GO GIRL! Du er ny up and coming undergrunns blogger som kommer til å velte den hvite interiørverdenen på et blunk:)hehehe!

  SvarSlett
 15. Knall bra. Åh så kul du er. Endelig godt å finne en motpart til alle shiny, uber koordinerte bloggene. Vel Emmeline er jo en helt i denne blogverdenen så jeg er glad hun linket hit. Jeg legger meg til hi hi

  Stå på med din "brune"blogg

  Randi

  SvarSlett
 16. Takker for alle hyggelige kommentarer! Sjuskeine er helt overveldet, og måtte tappe seg et glass rødvin for å døyve sjokket! Med alle de rødvisdryppene i skapet som det medførte :-D

  Spesiell takk til Emmeline som har reklamert så grundig for Sjuskeline på bloggen sin i dag, tror ikke den hvite interiørverden lar seg true av lille Sjuskeline... Det er sånne blogger som gir drømmene liv...:-) Imens tager man hva man haver.... :-P

  SvarSlett
 17. Fantastisk at selv bildene du laster ned fra nett er ute av fokus!!-eller er det jeg som må tørke av skjermen? :/
  Trine

  SvarSlett
 18. Oj, her går det unna! Tror du traff en stor målgruppe med bloggen din. Gøy!

  Og joda, vi har visst jobbet sammen en gang i tiden. ;o)

  SvarSlett
 19. heheh.. herlig blogg :) her må man følge med. Du skriver utrolig bra :D

  SvarSlett
 20. He, he:) Dette var en liten oppleiver på morgenkvisten:) Morsomt skrevet:) Her skal jeg følge med, legger deg til hos meg:)

  SvarSlett
 21. Tsuen takk fro en god latter.
  jeg har ike egen blogg (for lat og lite disiplenrt til det), men jeg komer til å følge med på deg, dte skal du bare vite.

  SvarSlett
 22. Godt og se at det er flere av oss vanlige dødlige! Morsom blogg:)

  SvarSlett
 23. Dette er den mest morsomme blog jeg er stødt på indenfor interiørbloggene. Tag det som et kompliment!
  Jeg kommer gerne tilbage og følger Sjuskeline og de andre Sjusker i Sjuskefamilien ;)

  Klem fra Frau Putz

  SvarSlett