lørdag 27. mars 2010

Kyllingmassakren

Ahhhhh.... Påskeferie :-) For mange er dette ordet ensbetydende med fjell, skigåing, appelsiner og Kvikklunsj. Dette finner Sjuskeline meget merkelig.Ikke appelsinene og kvikklunsjen altså, men resten av konseptet!  Etter den lange, kalde og snøfylte vinteren, er det helt uforståelig at noen velger å opsøke dritten frivillig når solen endelig begynner å varme her nede i urbane strøk! Og spesielt i år, hvor man drar på påskefjellet med livet som innsats!  Er antagelig tryggere med 14 dager på Gazastripen! Og varmere! Sjuskeline i mange år benyttet påskeferien til å dra på storbyferie sammen med Sjuskelflumpen, men i år så det som tildlige nevnt spøke ut. Heldigvis klarte Sjuskeline å overtale Sjuskerullen og Sjuskolaien til en liten tur, så på tirsdag setter de kursen sørover, til Istanbul.

Sjuskekatten har fått nyss i dette, og hun er ikke blid. Det betyr nemlig at naboen skal passe Sjuskekatten, og naboen er ikke spesielt begeistret for dyret. Det blir ingen kos, og det blir mye ute- gåing. Sjuskekatten lar ingen synd forbigås i stillhet, så de siste dagen har Sjuskekatten vært mer enn normalt gretten. I dag var det de stakkars søte små påskekyllingene Frode og Jonny som fikk unngjelde. Sjuskekatten har strengt forbud mot å gå på spisestuebordet, men i dag var hun ikke til å stoppe. Kyllingene skulle dø! Akkurat som Frode og Jonny kan hjelpe for at Sjuskeline skal reise vekk og overlate Sjuskekatten til den slemme naboen! Speedet påskekylling prøvde etter beste evne å forsvare vennen sine, men uten bakkekontakt var det meget begrenset hva han kunne gjøre. Han håper å komme seg på beina igjen til neste påske, han har innsett at Cellospillende vikarkylling har fått vikariat ut hele denne påsken. Så det har vært en traumatisk dag på kyllingfronten i Sjuskestuen....


Til trøst har Sjuskekatten fått seg ny lekehytte, pappesken som Sjuskerullen sitt nye TV var i står selvfølgelig ennå i stuen, og den prøver Sjuskekatten daglig å demontere. Kjempegøy!?
Lørdag betyr også lørdagsgodt, og siden det nå er påske har Sjuskeline tatt litt ekstra i! Nå er det film, marsipan, sjoklade og rødvin på menyen i Sjuskestuen!
Ha en vannvittig lørdagskveld :-D

3 kommentarer:

  1. Skjønner godt Sjuskekatten jeg. Påsken er skyld i at dere reiser bort og forlater han(?) til slemme naboen. Kyllingene er selve symbolet på påsken - ergo måtte de bare dø!
    (Enda godt Sjuskeline fremdeles har den pappesken, hvem vet hva Sjusekatten hadde gjort uten det tidsfordrivet - den trøsten i en ellers hard påskehverdag!)
    :)

    SvarSlett
  2. Ler:) Fantastisk:)God påske:)

    SvarSlett