mandag 8. mars 2010

Hva blomsterpotten skjulte.....

Sjuskeline har fått spørsmål om hva det mystiske som gjemmer seg bar potteskuleren på et av gårsdagens bilder er, og her er svaret! En nyskjerrig liten kattepus, som har forskanset seg oppå matmors bøker :-) Innkjøpt på tur til Praha i 2003. Er han ikke flott? Han heter Pjotr!

Og som dere kan se, har det påskepyntede bordet til Sjuskeline allerede blitt oppbevaringsplass for uidentifiserbare papirer og gamle permer :-/

Ha en kampglad aften :-)

4 kommentarer:

 1. Virkelig en katt med sjel, der han halveis tipper over. Er dette katten som blir nevnt i profilen din, eller har du også en med kjøtt og blod?

  Jeg berømmer deg innsatsen over å pynte til påske. Jeg er ikke der ennå... Jeg håper bare at barna har med seg noe fra Skole og barnehage.
  Skulle det vise seg at vi allikevel må finne på noe selv, så tar jeg turen over til Europris, kjøper GUL sprayboks og lager noe morsomt av juletrærne. Som har frysetørret inne på Løå.

  Kos deg videre i kampen!
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 2. Jeg har katt av kjøtt og blod, ja! Dronningen her i huset heter Killer, det er det som er hennes oppgave i livet, å holde mus og rotter ute av syne.... Vi er ganske plaget med det!

  Europris er helt konge! Der har de ting du ikke visste at du trengte, og ikke visste at var oppfunnet engang :-) Og til en grei pris :-) Jeg må nok grave frem påskepynten flere ganger før påskeharen kommer på besøk...:-/

  Ha en strålende aften :-)

  SvarSlett
 3. tjihi - et herlig bidrag i blogglandia ;-)

  søk medlemskap i NIB - tror det eneste kriteriet er at 8 av 10 innlegg handler om interiør

  jeg kjenner meg forøvrig godt igjen i forsøket på å lage et hyggelig bord og knapt et halvt døgn senere er det fullt av rot:-(

  SvarSlett
 4. ;) Ja du må søke medlemsskap i NIB...Jeg ler meg ihjel, lurer på hvilken kategori de plasserer deg i? Moderne retro? Hvit landstil??? Kan bli spennende!!!

  Hvis du noensinne skal til Praha igjen bestiller jeg en sånn Liverpool Babuska. Den skal pinadø få plass på hyllen også;) FAST PLASS, ikke bare lygebloggingsplass.

  Har du altså kjøpt denne katten for å ha den til pynt??????? Jeg bare spør!

  SvarSlett