mandag 29. mars 2010

Mer reisefeber


Temperaturen stiger nå i hodet til Sjuskeline. Hun føler seg mer eller mindre ferdigpakket, men det dyukker stadig opp nye ting som kan være kjekt å ha med.... Og akkurat de tankene er farlige for en rotekopp som Sjuskeline. Det ern nemlig ingen grenser for hva som kan være kjekt å ha på tur. Sjuskeline startet optimistisk med en weekendkoffert, men er nå i ferd med å sprenge den nest største kofferten hun har. Hun tar ingen sjanser på å fryse, været kan være ustablit i Istanbul på denne tiden av året! Samtidig kan man jo aldri vite..... tenk om det blir strålende sol! Da ville det jo være dumt å ikke ha klær for den anledningen.... Og kanskje det kan være kjekt å pønte seg litt om kvelden, kan jo aldri vite.... Så minst et par fjasesandaler må jo være med. Og tenk hvis Sjuskeline får gnagsåt ? Da er det best å ha et par sandaler å bytte på... Og reiseliiteraturen! Skuskeline lurer på om hun får lest alle disse reiseguidene på flyet....:-D Med skal de okkesom!
Sjuskeline hadde den store kofferten med seg sist hun var i Istanbul, det var i Januar. Hun ble aldri helt ferdig med å pakke ut etter den turen, og det fant hun mange skatter! Blandt annet disse skjønne små koppene, de var en gave fra hotellet hun bodde på, og hvor de også nå skal bo. Det er bare det beste hotellet Sjuskeline noensinne har bodd på!
Hotel Saphire! Kjempeservice, Utrolig hyggelig, høflig og hjelpsom betjening, sentralt, rent og gjennomført koselig på alle måter! Det kan nok tenkes at Sjuskeline kommer til å fore sine lesere med bilder og mer reklame for denne perlen av et hotell! Og frokosten! Sjuskeline får vann i munnen bare ved taken på den bugnende buffeen de serverer sine gjester! Huh.....

Nå har Sjuskeline for første gang prøvd å lage link, og det (neten) uten å ringe teknisk support, nemlig Emmeline. Det er jo Emmeline sin skyld at Sjuskeline i det hele tatt har sett dagens lys, så nå får vi se.....

Ha en varmebestandig mandagskveld :-D

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med vel gjennomført linking. ☺ Nå fikk jeg lyst på sånn eplete...Den gaven fra hotellet, det var vel ikke en slik gave som "tilfeldigvis ramla ned i kofferten din uten at du visste det"?

  SvarSlett
 2. Hehe, næh, gaven er ærlig og redelig fått... Sjuskeline har mange karakterbrister, men hun stjeler ikke...... trur eg...:-D

  SvarSlett
 3. GOD TUR!
  Jeg håper jo du gir oss litt oppdatering underveis.
  Noe jeg virkelig lurer på er: Er du sånn som legger tøyet bretta inn i skapene og holder det ryddig på hotellrommet?
  Og som vasker klær underveis i oppholdet for at det ikke skal lukte surt? Og vasker opp vinglass før du legger deg i hotellsenga?

  Jeg pleier ikke å gjøre sånt. På sydenferie i høst prøvde jeg imidlertid å være litt husmor. Og jeg mener å kunne si at det dro ned ferienytelsen flere hakk.

  Hva er din erfaring?
  (Du forstår vel at jeg egentlig fisker etter en bekreftelse på at jeg er god mor selv om jeg har sand i senga og ingen brettekanter...)

  SvarSlett
 4. God tur! husk å ta med våtservietter!
  hilsen sjuskebolla som fremdeles sitter foran PC'en og surfer i stedet for å gå på butikken og handle inn de nødvendige påsketinga.Jeg priser meg lykkelig for at jeg slipper å reise noe sted, men håper inderlig at vi får fullt referat om Istanbul sett fra sjuskernes synspunkt...

  SvarSlett