onsdag 24. mars 2010

Bikinisesong!

Sjuskeline har som sagt et prosjekt som hun i sin visdom har kalt "prosjekt bikiniform" Og den son tror at dette kom som lyn fra klar himmel, og at Sjuskeline plutselig våknet en morgen og fant ut at det var en god ide, må tro omigjen. Dette er vel det man kan kalle et evighetsprosjekt, uten en egentlig begynnelse og slutt.  Ikke det at Sjuskeline ser på seg selv som uanstendig overvektig, men det er alltid noen kilo igjen til den såkalte trivselsesvekten. Og ettersom Sjuskeline nå etterhvert begynner å bli en voksen dame, kan det vel uten å overdrive påstås at jobben blir ikke lettere med årene.... Valkerne og bulkene sniker seg sakte men sikkert innpå, det er nesten så Sjuskeline mistenker noen for å snike seg opp i sengen hennes om natten og polstre litt ekstra her og der. Helst der. . Sjuskeline har alltid passet på matinntaket og kan uten å blunke kaloriberegne enhver muffins i mils omkrets, og forsøker etter beste evne å holde seg til den smale sti. Det er ingen enkel oppgave for en dame uten ryggrad og viljestyrke! Trening har også vært et flittig brukt hjelpemiddel i denne kampen, men ulempen med trening er at Sjuskeline blir så sulten av det! Så da går jo vinningen fort opp i spinningen, bokstavelig talt. Dette er jo en sannhet med visse modifikasjoner, det er selvfølgelig bedre å ha muskler enn fett, men nå ser Sjuskeline mer på vekten enn i speilet. Dum som hun er..:-D

Sjuskeline har ingen tro på raske, lettvinte kurer, det har hun ikke viljestyrke til, og hun har i sin nære omgangskrets sett hva slike lynkurere fører til av jojoveiing og dertil hørende opp og ikke minst nedturer. Dessuten høres det fryktelig kjedelig ut, så før "gin-og tonic-kuren" er en vitenskapelig bevist effektiv metode, leser Sjuskeline sine ukeblad (på tannlegekontoret) og ler rått av overskrifter som "Gå ned 7 kg på to dager" mens hun titter misunnelig på bildene av de syltynne supermodellene som viser frem de lekreste rettene. Så blar hun om og leser med større interesse om "De lekreste Sjokoladekakene" Legg merke til at Sjokoladekake staves med stor S. Så godt er det nemlig :-DNå er det kanskje noen som tror at Sjuskeline har et sunt og naturlig forhold til vekt og kropp, men det stemmer nok ikke helt..... Hun har nemlig gått i pille og pulverfellen! Innerst inne tror hun ikke det finnes en pille eller et pulver som gjør at du kan spise det du har lyst på, leve et normalt og treningsløst liv og samtidig holde idealvekten, men det er jo en besnærende tanke....? Tenk hvis...... Så Sjuskeline lar ingen preparater være uprøvd, men som med alle andre prosjekt Sjuskeline går i gang med, er det få av disse pille og pulver preparatene som noensinne blir tømt. Her er et like utvalg av de esker og bokser som Sjuskeline har i skapet sitt, og for syns skyld har Sjuskeline tatt dem ut av skapet, og kostet smulene av kjøkkenbenken. Dette for å spare leserne for resten av skapets innhold. Sjuskeline har vel konkludert med at det preparatet som funker best er "figurformande kakao". Hvordan kan forresten kakaoen vite hvordan Sjuskeline vil ha kroppen sin formet???? " Litt mer Jessica Alba, takk!".... Neppe.....Uansett, den virker ene og alene fordi Sjuskeline da må reise seg fra stolen der hun sitter, gå ut på kjøkkenet, koke opp en passe skvett vann, hente en teskje, røre rundt og bære koppen med seg tilbake til stolen. Den operasjonen kosten 5 kalorier. Godt jobbet Sjuskeline! Dersom hun drikker 100 kopper hver dag, blir det nok fart i sakene :-DEgen suksess er bra, men andres ulykke er heller ikke å forakte sa engang en klok mann. Eløler kvinne. Derfor falt Sjuskeline pladask for dette skiltet på Kremmerhuset, det skal hun ta med på kontoret og henge over pulten sin. Det er vel det nærmeste Sjuskeline kommer en religiøs åpenbaring denne uken.Og treningsutstyret ligger fremdelses trygt, men urørt på stuegulvet......Ha en formfin aften :-)

14 kommentarer:

 1. Ei svært god skildring...
  Takker :-)

  SvarSlett
 2. Morsom blogg du har, kommer snart innom igjen og leser mer.. :D Ha en god og kreativ påske.

  SvarSlett
 3. Veldig bra Sjuskeline.
  Selv var jeg så dum at jeg lagde "daybed" i stua.
  Og den er så hard! Nå har jeg fått liggesår. Det er jeg overbevist om.
  Lurer på om jeg kan gi ungene litt ukelønn mot at de snur meg hver time..?
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 4. Takk for herlige, ærlige og tankevekkende innlegg i en til tider glanset bloggverden.

  Gjett om jeg kommer til å stikke innom her hver dag heretter? ;-)

  Stor klem fra Lykkeliten

  SvarSlett
 5. En hilsen fra sol og 30 varme
  Hmmmmm ingen paradering i sjuskeheimen i nyanskaffet bikini om 4 uker når sjuskeflumpen kommer hjem en tur mao

  Ja ja, sjuskeline trenger ikke piller for å være vakker uansett.

  Kudos for flott blogg

  Hilsen fra Sjuskeflumpen

  SvarSlett
 6. Jeg må si jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Men DU beskriver det på en helt usedvanlig morsom og bra måte bra måte!!! Jeg beundrer din selvironi!! Jeg har linket til deg i mitt siste innlegg i min blogg. Håper det er greit?
  Beste hilsen Linetoppen

  SvarSlett
 7. Hvis det er sant at en god latter forlenger livet,har jeg deg å takke for at jeg har lagt år til mitt i løpet av 2 dager.Tok meg den frihet å legge meg til som følger,dette er desidert den moesomste bloggen jeg har vært inne på.Blir nok fast gjest hver dag,så jeg blir sikkert 100 år;))

  SvarSlett
 8. He he, herlig! Jeg later som om jeg har et naturlig forhold til vekt og kropp. Trøster meg med at "jeg har jo født 4 barn" og alt det der. Men så ser man andre firebarnsmødre, snasne damer...Ja, ja, å være frisk og ha humor er nå det viktigste!!!!

  SvarSlett
 9. Ha,ha godt sagt.Kom innom deg ved en tilfeldighet og kommer garantert til å stikke innom ofte. Herlig blogg du har. Bruker å si at man skal da ikke se ut som man er 15 hele livet( 48 kg og 173 cm over bakken), selv om det i flekkan kanskje er det man ønsker.Ja ,ja det sniker seg på noen kilo her og der år for år . Eller er det kanskje" fukt" i kleskapet som gjør at kjolen som satt som ett skudd i fjor sommer er vanskelig å komme inn nå.Å få opp glidelåsen ...tror ikke vi snakker om det.Det blir en utfordring.Må legge seg i hard trening.Ikke i dag ,men kanskje i morgen. Ønsker deg en fin dag.

  SvarSlett
 10. Du får sagt det, er mange som kjenner seg igjen her. Du er et forfriskende pust blant alle interiørblogger :)
  Takke klem til deg :)

  SvarSlett
 11. Hurra, flere uten husmorgener og tilhørende talenter! YES!

  SvarSlett
 12. en rørende beskrivelse som mange kjenner seg igjen i. f eks slankekaffe har jeg prøvd - uten særlig hell, gikk vel litt opp i vekt av alle kakene jeg spiste til kaffen.

  SvarSlett
 13. He-he, så utrolig underholdende du skriver. Koser meg her inne og har lagt meg til som følger :-). Kjenner meg igjen med trening og kosthold og evig jakt etter bikiniform. Selv har jeg aldri prøvd tabletter og pulverkurer og etter denne lesingen her er det nok trim og god sunn mat som er oppskriften :-)
  Har en venninne som er i Sverige og handler slankepiller og sjokolade .... LOL.
  God torsdag kveld:-)

  SvarSlett
 14. Hehe...morsom blogg....har linket deg til et av innleggene i bloggen min jeg også;))

  Herlig skilt! Dette skulle Fru Rosa hatt også, siden hun har litt for mange bilringer....


  Ønsker deg en formløs påske

  hilsen

  Fru Rosa

  SvarSlett