lørdag 20. mars 2010

Kaffebesøk hos Sjuskeline

Sjuskeline har som sagt endel overskuddenegi for tiden, uvisst av hvilken grunn. Hun pleier vanligvis ikke slite med denslags problemer, men denne uken har vært helt ekstrem. Sjuskeline har fundert endel over dette, og det kam ha en sammenheng med at snøen og minusgradene som har hodldt Sjuskeline og flere med henne i et jerngrep de siste månedene, nå ser ut til å slippe taket :-D Uansett, det er grenser for hvor mye energi hun klarer å få utløp på i jobbsammenheng, og hun har meget strenge prinsipper på hva som passer seg å gjøre på hjemmefronten. Men i dag sprakk Sjuskeline fullstendig. Det var god musikk på Popquiz, og før hun visste ordet av det stod Sjuskeline der og...... ryddet.....!Sjuskeline vle avslørt i torsdagens blogginnlegg. Det ble påpekt at persllekvasten in spe ble avfotogtafert på Sjuskelines strykebrett, og det stemmer på en prikk. Grunnen er ganske enkelt at det er det ene av 2 steder hvor en vannkrevende plante har en sjans til å overleve. Men Sjuskeline er jo enig med sin observante venninne, det er kanskje ikke passende å bruke et strykebrett som avlastningsbord. Det blir vaffal ikke brukt til å stryke på! Sjuskeline har nemlig oppdaget vaskeriet på et nærliggende kjøpesenter, og er det noe som MÅ strykes, er det lett innlevering. Det som MÅ strykes i Sjuskeheimen er temmelig nøyaktig en stk. bunadsskjorte. Tilbake til det som engang skal bli en persillekvast. Den er nå flyttet til de t andre stedet i Sjuskeheimen hvor den har en rimelig sjans til få de livgivende vannskvetter som skal til for å vokse opp for å bli spist. (for en skjebne!). Det er ved siden av vannkokeren til Sjuskeline. Så får vi se hva som skjer.

En annen konsekvens av Sjuskelines ryddeanfall i dag, var at spisesuebordet atter en gang fremstår som fritt for viktige saker og ting og klær som skal transporteres rundt til de respektive eieres skap. Hvis de er heldige. Klærene altså. Å bli sammenlagt er noen et plagg i Sjuskelheimen bare kan drømme om..... Forgjeves. Sjukeline har ikke noe bestemt system når hun rydder. Etter å ha båret skittentøyet ned på vaskerommet kom hun opp igjen med en kasse med favorittserviset sitt. August i fra Figgjo. Sjuskeline liker dette mønsteret fordi det har nydelige farger, og fordi det liksom er litt... rotete.  Hun ble fort enig med seg selv at siden det er såpass mye gult i mønsteret, kan det utmerket god passere som påskeservise. Og den teorien måtte selvfølgelig straks og med en gang prøves ut. med gule servietter og lys, og overvåket av de to lodne påskekyllingene, som lyder navnene Frode og Jonny. Den observante ser selvfølgelig straks og med en gang at asjettene ikke tilhører serviset, og det har sin enkle forklaring i at de ble brukt under et arrangement tidligere i år, og nå kan Sjuskeline ikke huske hvor hun har gjemt dem. Men de står nok på et lurt sted. Og dem er det mange av :-P Resultater ble etter Sjuskelines standard, meget bra! Og hvis eventuelle elsere lurer på hvorfor ikke fatene bugner av hjemmebakte muffins og lekre kaker, så har det seg slik at når Sjuskeline lager godsaker, så klarer hun ikke la være å spise dem også. Og det passer dårlig med tidligere nevnte "Prosjekt bikinisesong" Derfor blir dette imaginære kaffebesøket omtrent som da Sjuskeline var barn, og hadde koppestell. Der dekket hun opp med vann, og hvis mutter var i godlynne, Mariakjeks. Men velkommen skal dere være!

Sjuskeline fikk en annen hyggelig overraskelse i går da hun var inne og leste kommentarer. En vennligsinned leser har meldt Sjuskeline på en "giveaway", hvor premien er en støvsuger! Sjuskeline er helt rørt over slik omtanke! Problemet oppstår den dagen Sjuskeline eventuellt vinner nevnte produkt!  For hvem i Sjuskeheimen husker hvordan man trakterer en slik en???? Sjuskekatten har gitt klar beskjed, hun har hvertfall ikke tenkt å hjelpe til! Kanskje det blir "giveaway" her hos Sjuskeline også, hvor premien er tidsbegrenset samvær med en flett ny støvsuger...:-P

Ellers kan jeg herved berolige alle eventuelle lesere om at anfallet nå er over, Sjuskeline har nå sunket ned foran datamaskinen med Facebook, teite spill, dårlige filmer og nytraktet te. Her skjer det nok ikke mer i dag :-)

Ha en forrykende lørdagskveld :-)

3 kommentarer:

  1. Åh hallo, endelig en interiørblogg etter mitt hjerte! Tror vi har litt lik stil, hehe.

    SvarSlett
  2. Herlig blogg.
    Serviset er helt likt det jeg vokste opp med - herlig!

    SvarSlett