søndag 1. august 2010

God ide?Sjuskeline har nå vært vekke i 3 uker, og har savnet Sjuskekatten sin veldig. I år var 2 av Sjuskebarna hjemme, og de har hatt delt omsorg for pusen, så i år var det ingen slemme naboer inne i bildet.  Og med fare for å kriminalisere seg selv, så var savnet etter Sjuskekatten større enn savnet av de Sjuskebarna som av ymse grunner valgte å bli i gamlelandet i år.....Sjuskeline gjorde et meget hyhggelig bekjentskap på ferien, en svensk jente med mange jern i ilden og med mange sammenfallende interesser som sjuskeline. Denne jenten hadde en fortid som kattetjener, men hennes katt var dessverre gått bort for 2 år siden. For å hedre sin avdøde herre og mester hadde denne jenten tatovert kattepusens poter på siden. Sjuskeline synes dette var en så glimrende ide, at hun straks og med en gang planla et liknende stunt. "Det vanskeligste er å få et godt avtrykk eller bilde av kattepotene" advarte Sjuskelines mer normale navnesøster. Huh, Sjuskeline visste vel godt hvordan hun skulle få lurt Sjuskekatten til å være med på forosession, eller labbe rundt maling......jaha... vel hjemme i gamlelandet var gjensynsgleden stor, og Sjuskekatten lot seg villig bekose i alle posisjoner.  Sjuskeline begynte å famle med fotografiapparatet mens Sjuskekatten inntok "babyposisjonen", men da var det slutt på godviljen. ned på sofaen, med alle 4 poten godt trukket opp under seg. Sjuskeline ventet til Sjuskekatten tilsynelatende var i dyp søvn, prøvde forsiktig å snu høyre pote opp i luften, og ble belønnet med et kraftig protestmjau og en klabbing. Og potene under seg igjen...... Nå sover Sjuskekatten med halvåpne øyne og snur seg hver gang kameraet kommer fram.......Nå har Sjuskeline truet med å tatovere "Skogens Kongle" nabokatt, rival og hatobjekt nr.1 istedetfor, men Sjuskekatten er like uvillig.... Hun sender BLIKKET...... "Gu, kor teit og håpløs du er. Akkurat som jeg bryr meg....." sier det blikket......

Gode ideer mottas med takk!

3 kommentarer:

 1. Du må putte labben på en stempelpute og trykke den på et papir...Eller bare bruke vannmaling:) Det er ikke giftig men Sjuskekatten kommer garantert til å bli sur;)

  SvarSlett
 2. Jeg brukte giftfri modellkitt som jeg trykket pusepoten ned i. Deretter malte jeg på alt som ikke var avtrykk (genialt forklart eller?) og trykket det på et papir. Da var det enkelt å tegne rundt selve avtrykket og ta det med til tatovøren. Og vips, nå er jeg for evig merket av min kjæreste puselusk!
  Lykke til! :-)

  SvarSlett
 3. Takker så mye for gode råd :-) I morgen blir det shopping av stempelpute og modellerkitt, så får vi se hva Pusepelsen tåler....:-)

  SvarSlett