torsdag 26. august 2010

Pakkenelliker


Å få pakke i posten er noe av det kjekkeste Sjuskeline vet. Det er antagelig derfor hun er så ivrig med å bestille ting på internett, for selv om Sjuskeline selv har bestilt og betalt hele gildet, så er det en høytidsstund når pakken er i hus og åpnes høytidelig... Nåja, så høytidelig er det da ikke, ofte rives pakken opp i bilen på vei hjem, det er nemlig 30- sone nesten hele veien fra postibutikken til Sjuskeline og Sjuskeheimen. Og så er det de pakkene som ikke lar seg åpne med en hånd og skarpe tenner, de har sånn moderne emballasje, med laminering, stifter eller rundtadgående tape. F´Da er det kun brødkniven som funker, hvis da Sjuskeline ikke skulle være så heldig å finne saksen. Hvilket hun svært sjeldent gjør. Enten fordi NOEN har glemt å henge den på plass, eller fordi NOEN har klisset den til, slik at den står i oppvaskmaskinen. Hvor sakser absolutt ikke hører hjemme for da blir de sløve, men har man klissofobi, så er det ikke annet som funker..... I dag har Sjuskeline hentet 2 dtk t- skjorter fra PinkStinks, og de sitter som et skudd :-) ikke alt man kjøper på internett gjør det.... Dessuten måtte Sjuskeline betale 176 kroner i forenklet tollgebyr. Så billige var de ikke men spist er spist, og kjøpt er kjøpt! Stas er det likevel :-D

Nå er det en helt annen form for pakking som står for yur, i morgen skal Sjuskeline nemlig på tur til Göteborg med sine kollegaer, og møte svenske, danske og finske kollegaer for erfaringsutveksling, diskusjoner og hyggelig samvær. Først hadde Sjuskeline tenkt å pakke kompakt for å slippe å sjekke inn kofferten, Sjuskeline har nemlig erfart at når man skal bytte fly et sted i verden, er det 50% sjanse for at kofferten ikke kommer fram med samme fly som Sjuskeline. Men heldigvis har Sjuskeline gode kollegaer som minnet Sjuskeline på at dersom kofferten er forsinket, har Sjuskeline anledning til å handle for 2000 kroner på forsikringsselkapets regning. Og dette er IKKE en oppfordring til forsikringssvindel, men en trøst til alle dem som er i samme kategori som Sjukeline når det gjelder koffertuflaks. Så nå er den største kofferten til Sjuskeline fylt til randen av optimistiske sommerklær, mesteparten nyinnkjøpt på salg, kun en truse og sminke går i håndbagasjen :-)

Dersom det blir stille på denne kanalen de neste 3 dagene, koser Sjuskeline seg SKIKKELIG :-D

Ha en rosa sukkerspinnaften :-)

5 kommentarer:

 1. øhhhh.... Hvis noen kan fortelle meg hvorfor halve innlegget er understreket, blir jeg SVÆRT takknemlig...:-D

  SvarSlett
 2. Hehe! Klikk på linjene, og bilde av den raude pakken kjem opp. Kan du lage linken sånn at eg kan sjå innhaldet i pakken, så er du kjempegod!! ;)Hihi!

  SvarSlett
 3. Hmmm.... tipper det er kaker i pakken..... Julekaker :-)

  SvarSlett
 4. God tur Sjuskeline, men skynd deg hjem igjen og skriv fantastisk morsomme blogger, som jeg kan kose meg med å lese og , sist men ikke minst - skrattle av.

  SvarSlett