tirsdag 24. august 2010

Bobelibobelibob.....

Sjuskeline er helt tom i hodet her hun sitter og leser på andre spennede blogger. Og da hun kom til en av favorittene, Emmeline, så hun at Emmeline har jammen skrevet et blogginnlegg om absolutt ingenting!

Så da er det vel greit da, å skrive om ingenting? Politikere snakker jo om ingenting hele tiden, så da kan vel vi i blogglandia skrive om absolutt ingenting? Kanskje noen politikere leser dette og vil ansette Sjuskeline som taleskriver? Sjuskeline er definitivt åpen for ilbud. Eneste betingelsen er at talene kan skrives fra hytteveggen, og i vår moderne tidsalder er vel ikke det umulig?

I dag er det akkurat 4 måneder til julaften. Regnet pøser ned utenfor, og det er godt å sitte inne og skrible. Julepresangideene er festet til papiret, i det Sjuskeline kaller den lille kloke boken. Det er en liten notatbok som fungerer som Sjuskelines forlengede hjerne. Der står det ting som : lyspærer til badet. Oppdatere CV. Bestille time hos legen. Ringe tanta Signy.  Osv... Ting som egentlig ikke passer i en almanakk, som er Sjuskelines forlengde hjerne i jobbsammenheng, for i lille kloke boken står det ting som er mer udefinerte tidsmessig. Og det er ikke ofte Sjuskeline faktisk tar fram lille kloke boken, men når det først er skrevet på papiret, sitter det som regel, ja bare som regel i hjernen oxo. Lille kloke bok er nettopp oppgradert fra fillete notatblokk fra Nille til flott, innbundet bok kjøpt på Aya Sofia museumsshop i Istanbul. Til omtrent samme pris.

Og hvis Sjuskeline hadde hatt ork og gidd, skulle hun nå sporenstreks vist leserne disse fantastiske hjelpemidlene, men i dag får alle bruke fantasien.

Sjuskeline avspaserer..... Istedet blir det bilder av julekaker, for det er det Sjuskeline tenker på og hennes hjerte begjærer akkurat nå :-D

Ha en fantasifull aften!

6 kommentarer:

 1. Når Sjuskeline har Smultringer på hjernen fire mnd før juleaften, så er mitT hode fylt opp av Berlinerkranser. Klarer jeg å slå min rekord fra i fjor ? Den var på 500 stk.
  Lykke til med baksten og forberedelsene.
  Hilsen Mymlen

  SvarSlett
 2. Kjenner at det er helt ok med julekaker fire mnd. før jul. Etter jul og kanskje midt i julebaksten er man jo drittlei kakene...Er sikker på at enkelte politikere kunne hatt bruk for dine skriveferdigheter. ☺

  SvarSlett
 3. Jeg synes dine og Emmelines filosofier om absolutt ingenting er alldeles herlige, så fortsett med det!

  SvarSlett
 4. Hvor ligger Mongoland? I sør blir veldig perifert :)

  SvarSlett
 5. Mongoland = Stavanger, jfr filmen av Arild Østin Ommundensen fra 2001, forøvrig Pia Tjeltas gjennombruddsfilm.

  Og mer visvas om ingenting kommer garantert ved en senere anledning :-D

  SvarSlett
 6. Jeg lever på GROVT speltbrød.
  Smultringer og berlinerkranser, jammi jammi.

  SvarSlett