lørdag 31. juli 2010

Dørstokkmilen......Alle kjenner til begrepet Dørstokkmilen. At man har noe man MÅ gjøre, helst i går, og man VET at det kommer til å bli gjort, for sånn er det nemlig med de ting man MÅ gjøre. Allikevel er sofaen, sengen eller det idiotiske spillet man holder på med akkurat som sirup for hjernen, og tiden går........

Sjuskeline har gledet seg veldig til å komme hjem for å oppdatere sine lesere på alle små og store hendelser fra en utrolig flott og innholdsrik ferie, allikevel har tiden fløyet uten at bloggen har blitt åpnet. Internettmulighetene og tiden under ferien var begrenset, og Sjuskeline tenker i sin uendelige visdom at både lesere og Sjuskeline selv har hatt godt av en liten pause. Men nå er ferien over (ikke gråte nå), og hverdagen med sine trivialiteter, jobb, blogging og..... ja, det var en ting til...... Næh Sjuskeline husker ikke, det var noe med hus og arbeid, men, men.....Sjuskeline hadde med seg fotografiapparat på ferie. Og det er blitt tatt en masse bilder. Men det viste seg raskt at Sjuskolaien har skulte talenter og interesser, han konfiskerte fotografiapparatet lynkjapt, og Sjuskeline fikk det ikke igjen før på flyplassen i Riga. Greit nok, men som vi alle vet, forskjellige fotografer har ulikt fokus, og Sjuskeline har nå scannet raskt gjennom Sjuskolaiens dokumentasjon av ferien, og utvalget av motiv er nok noe annerledes enn Sjuskeline selv ville valgt. Fordelen/ ulempen er at Sjuskeline selv har fårtt den ære å være med på noen av bildene! Det er ikke ofte!Ferien forøvrig var et skikkelig kinderegg. Sjuskeline har de siste årene startet ferien med alenetid noen uker, før famileien ankommer. Da har Sjuskeline oppdatert seg på siste hendelser i hyttenærmiljøet, drukket te med alle sine bekjente og kartlagt hvor den enkelte jobber det året, kelnere i Oba har tydeligvis et finurlig system for jobbrotasjon, de er sjelden mer enn et år på samme sted, men de fleste holder seg i nærmiljøet. Så kommer resten av sjuskelfamilien, og det er to uker med familieaktiviteter. I tillegg har Sjuskeline i år hatt et vesentlig element av husmorinnkjøp til den nye hytten. Spennende, men tidkrevende. Sjuskelines beste venninne og hennes sønn var også med på denne ferien, og Sjuskelines venninne er velsignet med et sterkt innslag av husmorgener, og takk og pris for det! Hvis du leser dette, kjære venninne, så mener Sjuskeline det, det fins ikke antydning til ironi i Sjuskelines lovprisninger av din uvurderlige hjelp! Hun satte alle ting på plass i skuffer og skap, vasket klær, ryddet og tørket av benker og bord! Så nå er hytten klar  til å ta imot hele Sjuskefamilien i høstferien i oktober.

Og bildene? Næh, ingen relevans, bare noen få eksempler på hvordan bilder kan se ut når Sjuskolaien og Sjuskeline i fellesskap skal dokumentere en vellykket ferie :-) Første bilder er forresten fra Dincave, vel verd et besøk hvis du er i Alanyaområdet!

Ha en forrykende lørdag :-D

2 kommentarer:

  1. Herrrrrrrrlog blogg! Herrrrrrrrlog fri for hvite interiører og perfekte oppdekninger!

    SvarSlett
  2. Herrrrrrlig! (Ikke herrrrrrrlog, trykket litt feil der gitt :) )

    SvarSlett