søndag 29. august 2010

Intet nytt fra Østfronten

Som tidligere nevnt er nå Sjuskeline på tur med sine kollegaer i Göteborg. Som ligger i Sverige. Hvis noen lurte på det.... :-D Bakgrunen for denne lille ekskursjon er en tradisjon som vi kalle nordis konferanse, hvor fagforeningene i de 4 nordiske land møtes og diskuterer ulike problemstillinger og utveksler erfaring. Meget nyttig, og svært hyggelig.

Dettte skjer hvert annet år, og de som er kvikke i hoderegning, skjønner straks at det da er 8 år siden sist vi var i Göteborg.  Sjuskeline er en gammel dame.

Det den oppvakte leser ikke ser umiddelbart, er det som Sjuskeline np merker på kroppen.... Vi har jo minner og tradisjoner å ( eller og?) opprettholde, men vi er altså blitt 8 år eldre..... Hvordan kunne dette skje???De av oss som var med for 8 år siden og hadde piknik på elvebredden, er nå på vei i seng. Undertegnede sovnet klokken 22.04 i går, tiltross for alle forhåndsplaner om at soving hører heimen til, og alternativt kan man ta igjen tapt skjønnhetssøvn når man blir pensjonist. Her sitter altså Sjuskeline..... Og kikker lengselsfullt bort på sengen "sin".... Heldigvis venter hytten der i det fjerne....

Ha en fotfomet aften... :_)

1 kommentar:

  1. Det må da være lov til å gå å legge seg kl tre om natta, hyggelig selskap eller ikke. Var Lillemor der?

    SvarSlett