mandag 2. august 2010

Mammas lille gutt........Her sitter Sjuskeline med knust hjerte...... Ja, det er ikke Sjuskeflumpen som har funnet seg en lekkerbisken i burka altså, bare så det er sagt, men Sjuskolaien har reist på leirskole. En HEL uke! Nå har selvfølgelig Sjuskeline både Sjuskekatten, som forresten ikke har vært sett siden Sjuskeline rev plasten av den nyinnkjøpte stempelputen, den katten er smartere enn sin egen skygge.....huh? og Sjuskerullen som ruller rundt nede i grisebingen sin med WOW og X- boks, cola og potetgull og dunkende ungdomsmusikk, til å forlyste seg med, men det hjelper liksom ikke........Minstemann er nå alltid minstemann, uansett hvor gammel han har blitt. Sjuskeline ser det i stadighet i øynene til sin svigermor når hun kikker kjærlig på Sjuskeflumpen, og spør om han har husket å betale årsavgiften på bilen. Eller hva han vil ha til middag neste søndag.... Pølsestapp? Glimrende...... Sjuskeflumpen er 47 år......... Samme gjelder Sjuskelines yngste bror, han er 5 år yngre enn Sjuskeline, har kone, 3 barn og jobber i Nordsjøen......" Stakkar, han har det så travelt, litle gutten" Han har 2 uker på og 4 uker av........ Og Broremann og Sjuskeflumpen, dette er ikke kritikk hverken av dere eller de utmerkede mødrene deres, men Sjuskeline har et stort behov for å rettferdiggjøre sin bekymring for SIN lille gutt, som er 2 timers busstur unna, med sovepose og fiolin. og sikkert koser rævven av seg....*sukk*


Sjuskeline fikk seg en tankevekker for noen uker siden, da hun satt på stampuben sin og drakk en kopp kaffe med gode venner. Sjuskolaein hadde fått nøyaktige instruksjoner, han skulle nemlig ta 16.57 bussen til byen, og møte Sjuskeline på et avtalt busstopp. Bussturen tar ca. 25 minutter, og etter 4. telefonsamtalen til Sjuskolaien spør en av stedets glade gutter, som er 72 år: "hHvor gammel er han gutten din?" Sjuskeline svarte at lillegutten bare var 14 år, og da sa Truls:"Åååååååå, så gammel var jeg første gang jeg reiste  til sjøs......."

Ha en bølgende aften :-D

6 kommentarer:

 1. Hihi, rart med sånne mammagener. Husets tenåring har også dradd på leir, og jeg har fått grei beskjed om at HUN ringer hjem. Det er nemlig pinlig med mammaer som er på telefonen i tide og utide... Jaja, det kunne vært verre. De kunne jo ha tatt hyre på en bananbåt.

  SvarSlett
 2. He he, ja, de vil vel alltid være små, de yngste...
  Han klarer seg nok fint på leirskole, og mor må bare klare seg så godt hun kan hjemme;)

  SvarSlett
 3. Hei.
  Liker bloggen din og har lagt meg som følger:)

  SvarSlett
 4. Det er ikke så greit å vere yngst. Jeg har forstått at det å bli kalt
  Dokkemann når andre hører på, kan bli en belastning....
  Han er bare 27.

  SvarSlett
 5. hihi! Jeg HAR faktisk bare ei tulle enda, som også er reist på leirskole, hun er bare 11,5 år nemlig -rene spedbarnet!

  SvarSlett
 6. Her var det befriende avslappende, koselig og morsomt å komme på besøk. Så jeg kommer tilbake, og linker til deg - og håper det er greit? PS: Jeg har også en bitteliten minstemann på bare 15 år...så jeg skjønner MEGET GODT hva du skriver om;)

  SvarSlett