søndag 15. august 2010

Verdens vakreste!Dagens lille betrakning er i sin helhet viet en hyllest til Sjuskekatten. Eller Killer som hun egentlig heter. Killer er nå en gammel dame på 9 år, og vi har hatt gleden av hennes selkap siden hun var 5 måneder gammel. Killer er formidlet gjennom Dyrebeskyttelsen her i Bergen, og ble funnet i en container da hun kun var noen få uker gammel. Dengang bar hun navnet Maja, men siden hun ikke reagerte på det navnet, og ikke minnet om noen Maja resten av Sjuskefamilien kjente, ble hun raskt omdøpt. Hun viste tidlig stor interesse for fuglene som frekventerte fuglebrettet utenfor vinduet, det var så vi så fråden rundt munnen på henne, og tenne klapret i vellyst. "Hun er en skikkelig Killer" sa Sjuskolaien, og dermed var navnet gitt :-)Killer har vært et trofast familiemedlem i alle år, med sine innlagte walkabouts, sikkert bare for at alle i Sjuskefamilien skal få tid til å kjenne på savnet av husets dronning. Og det gjør vi! "Hvor er Killer" er åpningsreplikken til alle hustandens medlemer når de kommer hjem, og gjensynsgleden er stor, om ikke gjensidig.Killer er nemlig en KATT med stor pondus og verdighet. Huns er ikke på oss som bor her som medbeboere,´eller eiere, mer som personell. Hvis viktigste oppgave er å åpne dører, finne mat, gi kos og kjærtegn når det passer henne. Og vi elsker det!

Sjuskelfamilien har alltid visst at Killer er verdens vakreste katt, og da Sjuskeline så en konkurranse på Facebook, hvor man skulle sende inn bilde av pus og kunne vinne kattemat fra IAMS, klarte ikke Sjuskeline å dy seg. Siden hverken Sjuskolaien eller Sjuskerullen var villige til å delta i Lanoungenkonkurransen, fikk vel Killer redde familiens ære....Og pusen sviktet ikke, i går fikk hun meldig om at hun har vunnet 1/2 års forbruk av kattemat, og er nå offesielt en av Europas vakreste katter!

Men i Sjuskefamiliens verden er og blir hun DEN vakreste i hele verden!

Ha en pusete dag og aften :-)

9 kommentarer:

 1. Grattis! Herlig med primadonnakatter!

  SvarSlett
 2. Nydelig navn! "Beste" kattenavnet hjemme hos oss er Trefot. Det ble gitt av husets daværende seksåring, og vi voksne har ingen veldig logisk forklaring på det, kanskje bortsett fra at han har til sammen tre flekker på bakbeina. Det var vel i alle fall det som var begrunnelsen..

  Etter å ha lest veskebalanseinnlegget ditt i går, hadde jeg meg en inspirert økt foran symaskinen, og om du tar deg en tur innom bloggen min, kan du se hva du synes..!

  SvarSlett
 3. Hehe, gratulerer til Killer! :)

  SvarSlett
 4. Heisann :o)

  Grattis til pys.

  Beskrivelsen av denne pusen får meg til å lure på om min er i familie med din. Den har nok også en følelse av å ha en hel arbeidsstokk parat til enhver tid. Den blir fulgt til matskålen og spytter ut de biter i maten som den kongelige ikke synes noe om :o)

  monica

  SvarSlett
 5. Du store verden, Lise! Sjuskeline er dypt imponert! Vesken er jo bare helt fantastisk! Og med så mange flotte barbapappaer og barbapappabarn, passer jo den til nesten alle antrekk! Sjuskeline bukker, takker og neier, og tar ydmykt imot... :-)

  Tusen takk! Og takk for at jeg fikk lov å inspirer deg!

  SvarSlett
 6. Gratulerer, endelig ble dronninga verdsatt skikkelig, også utenfor hotellet. Vi har jo Olme Beist på snart 15 år. Vår jobb er å sette fram mat, holde doen ren og åpne dører. Så kanskje hun beærer oss med bittelitt kosing som takk for hjelpa. ☺

  SvarSlett
 7. Olme Beist, for et fantastisk navn :-) Killer hilser masse!

  SvarSlett
 8. Sjuskeline, har du fått e-post av meg? Jeg sendte til gmail-adressen du la igjen hos meg.

  SvarSlett