søndag 22. august 2010

Søndagsstemning

"The weather is always a safe subject" stod det i engelskboken til Sjuskeline en gang på 80- tallet. Emnet var smalltalk, og yes, indeed, Været kan man alltid snakke om og klage over.....

I går var Sjuskeline på grillfest. Invitasjonen var tikket på SMS for noen dager siden, da solen skinte og temperaturen var usedvanlig behagelig til Norge å være. Så da dagen kom, og grillpartyet startet, insisterte både gjester og vertskap på at det fremdeles var sommer, og ute skulle man være, for det er sånn man gjør om sommeren. Så nå må Sjuskeline innrømme at ulltrøyen er kommet på igjen, og slik langtidsvarselet ser ut, kommer den neppe til å få hvile mer denne høsten. Bortsett fra den uken skal på hytten... :-) Bare 6 uker og 5 dager igjen.....!

Ellers har nå Sjuskeline brukt sin våkne tid i helgen på å pønske ut diverse husmortips, og mange av disse tipsene er så gode at Sjuskeline føler behov for å dele dem med sine lesere:

1. Ikke spis skive med honning og send SMS samtidig.
2. Det er en fordel at vaskemaskinen står i vater hvis du skal sette flasken med flytende vaskemiddel på toppen.
3. Ketsjupflasker uten kork skal man ikke riste på.
4. Ikke løft rødbet-glasset etter lokket med mindre du er HELT sikker på at lokket er skrudd ordentlig igjen.
5. Det er ikke nødvendig å vanne plastblomster.

Ble det for mye husmorinformasjon? Sorry.Sjuskeline har forresten fått Barbapappavesken som Lise har vært så elskverdig å sy til henne, og den er helt fantastisk! Og Sjuskeline fant ut, riktignok under milde protester fra designeren selv, at den kan brukes begge veier! Den er altså vendbar, og dobbelt så anvendelig som andre vesker! Er den ikke flott? Tusen millioner takk til Lise :-)Klar for ny uke, utfordringene står i kø, og høsten er kommet. Og nok et blogginnlegg uten hode og hale er på luften.....Ha en fuktig aften :-D

9 kommentarer:

 1. Hehe, vær glad det "bare" var rødbeteglass som ble (forsøkt) løftet etter korken. For 15 år siden, da jeg var splitter ferst i yrket, skulle jeg løfte en flaske med blått fargepulver på lab'en. Korken satt naturligvis ikke fast og deiset ned på benken så støvskyen stod. IKKE VASK DET AV!!, advarte mine kolleger mens jeg børstet for harde livet. Men ettersom naive meg ikke fikk av alt ved å børste, tenkte jeg at vann MÅ da være bedre enn ingenting.

  Det var det ikke! Jeg ble knallblå der jeg forsøkte vaske merakkelset vekk, og kolleger måtte til med klorin og alskens såper for å få det vekk. Inne ørene, under negler og armbåndsur, inni nesa, hårfestet og jeg vet ikke hvor. Etter heftig skrubbing av kolleger og dusj i garderoben så jeg ut som jeg både var anemisk og svært kvalm i flere uker etterpå! Aldri har jeg vel hatt en så syk hudfarge som den gangen ...!

  SvarSlett
 2. Haha, takk for gode husmortips! :D

  Joveig

  SvarSlett
 3. Nydelig veske! Og haha- nydelige husmortips også.

  SvarSlett
 4. Supre husmortips. Tenker vi sier at rødbeter fortsatt får bli igjen i butikken, for å være på den siker siden...

  SvarSlett
 5. Tipset ditt med skylle middelflasket oppe på tørke trommelen kommer godt med,har aldri forstatt hva slags kliss som er på bade gulvet mitt. susann

  SvarSlett
 6. Har prøvd det med rødbetene. Ikke kjekt. De andre flotte tipsene skal jeg notere meg;-)

  SvarSlett
 7. Takk for husmortips, det var akkurat som om jeg skulle sagt det selv. Og jeg bidrar med et lite visdomsord: Det betyr ulykke å sette skoene på bordet. Ha en flott dag!

  SvarSlett
 8. Uventede tips fra denne kanten! Men takk for de! Skal holde meg langt unna rødbetglasset ;-)

  SvarSlett