søndag 5. juni 2011

Våken!

Mummikopper har stil, integritet, og er perfekte til å drikke te av!


Noen har kanskje lagt merke til at Sjuskeline har vært forbausende, ja imponerende vil nok mange si, stille i det siste. Hun ser til sin store forskrekkelse at det er 3- tre- måneder og vel så det siden siste blogginnlegg.......  Kanskje hun har vært på ferie? Avspasert kanskje? Eller vært sykemeldt? Eller hatt det FRYKTELIG travelt? Ikke godt å si.......Men når selveste Emmeline utfordrer med sitt heller provoserende innlegg om kopper, klarer ikke Sjuskeline å undertrykke lystene lenger :-)

Denne sjarmøren passer på tannbørstene :-)


Kopper, ja..... Et av de store diskusjonstemaene i Sjuskelheimen. Alle de andre Sjuskebeboerne synes at det er MER ENN NOK kopper i skapet, på kjøkkenbenkene, i oppvaskmaskinen, på rommene til Sjuskolaien og Sjuskerullen, ja, på de fleste tenkelige og utenkelige steder.....

Herkuler og Runer fra Åmøy er fra Figgjo. Grisekoppen er bare linselus


"Vi må snakke sammen" sier Sjuskeflumpen alvorlig. Jaha, Sjuskeline stålsetter seg, og er forberedt på gufne lyder...... Vil han heve forlovelsen? Er han alvorlig syk? Har han vært utro? Truffet en annen? Her er det flere muligheter enn stjerner på himmelen......... "Vi kan ikke ha det sånn lenger, når du kjøper en ny kopp, må en gammel kopp gå" Oj, dette var jo verre enn alle andre tenkelige scenarier! Men etter et par sekunders betenkningstid, ser Sjuskeline den åpenbare løsningen og sier med sukkersøt stemme: "Helt greit, kjære, hvis dealen er den samme for modelflybyggesett...... :-)

Julekopp og Colareklameglass fra rommet til Sjuskolaien


Temaet har ikke vært diskutert siden.


Ha en dyp aften :-)

11 kommentarer:

 1. Hi, hi!

  (Jeg hadde ikke noe mer fornuftig å si om den saken.)

  SvarSlett
 2. Ser jeg en KALENDERKOPP der i bakgrunnen? Finnes det???? Imponert over rask levert innlegg med autentiske bilder fra tannglass-koppen faktisk:);)

  GOOD TO HAVE YOU BACK GIRL:) !!!

  SvarSlett
 3. Kalenderkopp er kjekt å ha! Og panikken lyser i øynene til min kjære fordi jeg må jo ha en ny hvert år........ Fra Tyrkia by the way.... Kanskje jeg en dag lærer månedene på Tyrkisk :-D

  SvarSlett
 4. Tror det kommer til å bli veldig mange kopper dersom du skal lære månedene på Tyrkisk ved hjelp av å drikke fra kalenderkoppen en gang i ny og ne..

  SvarSlett
 5. He he, ja fikk du satt en stopper for diskusjonen.. Mummikopper er suverene å drikke melk sv også.

  SvarSlett
 6. Hjelper ikke med kopp for å lære seg Tyrkisk du Sjuskeline... jeg har bodd med en Tyrker i mange år og kan ikke annet enn "evet", "dur" og "gusel".... men man kommer jo langt med et slikt vokabular syns jeg da ;)

  Flott å ha deg tilbake med fantastisk realitetsblogging! :)

  SvarSlett
 7. Glitrende godt å ha deg tilbake!
  JA, til gode kopper!

  SvarSlett
 8. Så flott å høre fra deg igjen, elsker innleggene dine:)

  SvarSlett
 9. Mitt hus er snart oppe å gå igjen, etter flere uker med passelig intens oppussing. Det er godt du kom tilbake før jeg overtok tronen som dronning sjusk.

  Vi har en del kopper her hjemme også, de er stort sett kjøpt av meg, som ikke engang drikker varme drikker...

  SvarSlett
 10. Jaggu har jeg savnet deg!

  SvarSlett
 11. Haha, så bra!
  Flott at noen forsvarer Mummikoppene!

  SvarSlett