søndag 12. juni 2011

Søndagssysler

I morgen kommer Mutter og Fatter på besøk. Det er alltid hyggelig, men det er alltid et MEN i forbindelse med slike situasjoner........

Sjuskekatten er ikke mye til nytte, men hun klager over alt bråket.... Særlig fra:

Sjuskekattens nestverste fiende.... Bare slått av Pelsdotten, naboens katt!

Rydding. Selv om Mutter og Fatter er smertelig klare over Sjuskelines aversjoner mot denne aktiviteten, så KLARE ikke Sjuskleine helt å la være. Hun har sopt sammen det mese av papir og rusk, og etter fattig evne systematisert klær og diverse eiendeler som flyter rundt. Fordelen med at ting og tang flyter rundt, er at Sjuskeline til enhver tid har FULL kontroll over hvor hver enkelt device befinner seg. nesten..... Men i det øyeblikket en ting er RYDDET, er den tapt for denne verden. For først å bli funnet igjen når man a) har kjøpt ny, eller b) ikke har bruk for den lenger.

Tomme colaflasker er samlet inn, og klare for nærmeste panteautomat


Sjuskeline har forresten et nytt, fantastisk redskap i kampen mot rotet: En tenåringssønn uten inntekt, men med et skrikende pengebehov! Og som enhver mor, vey Sjuskeline at hun til syvende og sist må punge ut for telefonregninger og linsekontrollbesøk som til slutt er gått til inkasso, og da kan hun liksågodt få noe igjen for pengene. Og Sjuskerullen lar seg lett overtale til å støvsuge bilen, brette pappkartonger og rydde i entreen. For 100 kroner. Skattefritt.  Og hvis noen har sommerjobb til en 18 åring, enten i Bergen eller Stavanger- område, vanker det bonus! Stoooor bonus!


Så når solen nå synker ned mot horisonten, kan man atter se at det bor folk i Sjuskeheimen. Velkommen til Mutter og Fatter!

Solnedgangen fra Sjuskestuen er ikke så verst......


Ha en sprudlende søndagsaften :-)

2 kommentarer:

  1. Artig blogg og nusselig kattepus! :)

    SvarSlett
  2. He he. du skriver så godt og jeg ler her jeg sitter. Lykke til med besøket i morgen.

    SvarSlett