torsdag 3. mars 2011

Viktige ting


Sjuskeline er fremdeles litt månebedotten etter en flott tur til istanbul, den mest spennede byen i verden. Såvidt Sjuskeline vet da..... Et av høydepunktene var en utflukt til Galipolli, hvor Mustafa Kemal, også kjent som Atatürk, fikk sitt militære gjennombrudd. En slik tur full av inntrykk og opplevelser tærer på et allerede forvirret hode, og det tar sin tid å lande trygt i hverdagen igjen.

Sjuskeline kan ikke motstå en anledning til å sikle litt på Ole Einar Bjørndalen.......
Nå er det ikke akkurat hverdag her i Kongerike, verdens viktigste arrangement blir i disse dager avholdt i verdens navle, også kaldt Ochslo. Det er noen folk som går fort på ski, og det gjør de hele dagen. Og når de ikke går på ski, er det noen andre menneskebarn som har sitt eget verdensmesterskap, nemlig VM i tørrprat. Og siden Sjuskeline jobber sammen med mennesker som er mer enn gjnnomsnittelig sportsinteresert, er det ikke lett å ignorere. Men det verste er at når Tv først blir slått på, så merker Sjuskeline til sin store irritasjon og fortvilelse at dette er fryktelig engasjerende og spennede. NEIIIII....... VIL IKKE.....!!!!!!! Og nå har VM i skigåing med skytepang og så startet....... huh..... Det er også skremmende hvilken kompetanse man erhverver seg på et tema som man egentlig ikke intereserer seg for. Mens ting man egentlig ønsker å lære seg, renner vekk som smør i en varm stekepanne.......

 Bryllupsbilde av Ole Einar. Ja, også Natalie Santer... hmpfr.


Sjuskeline har fått en flott gave av sin kjære. Et helt blad med bryllupsting! Tenk at det går an å skrive et helt blad om noe så lite!?! Eller, det er jo stort for oss som planlegger/ tenker på denslags, men de fleste gifter seg jo bare en, maks 2 ganger i livet, så at det finnes et marked for å utgi et blad om denslags????? Jaja, nå ligger bladet fint på stuebordet og venter på Sjuskeline, som skal lese til øyet blir stort og vått. Når dette er publisert.

Ha en Sportslig aften :-)

12 kommentarer:

 1. Heller bryllupsblad enn VM...
  (Selv om jeg har vært gift i snart 24 år....)
  Kos deg med det som er viktig! Det er rett prioritering.

  SvarSlett
 2. her hos oss får de lov til å gå så fort på de skiene sine at de går hus forbi rett og slett! Vi har enda ikke vært i istanbul men har veldig lyst. Men har også fantastisk lyst til en tur øst i landet. Diyarbakir og der omkring. Og så elsket jeg izmir og cesme! Sukk. . .

  SvarSlett
 3. To viktige ting i livet! VM på hjemmebane (og på tundraen i Sibir) OG bryllup!!

  Livet er hærrrlig! :-)
  Kos deg med planene!

  SvarSlett
 4. Gratulerer som snart-brud <3

  SvarSlett
 5. Jeg har lagt en award til deg hos meg, om du tar utfordringen. Og forteller mer om dette brudegreiene :-)

  SvarSlett
 6. no savner eg deg alvorlig!!!

  SvarSlett
 7. Er alt vel med deg?

  SvarSlett
 8. Hvor bliver Sjuskeline?
  Mcath

  SvarSlett
 9. Jajeg savner deg også!!! Hvor har du blitt av???

  SvarSlett
 10. Jeg savner deg også. Hvor har du gjemt deg?????

  SvarSlett