lørdag 11. juni 2011

Dårlige nyheter

Sjuskekatten poserer i vinduskarmen


Sjuskeline kom hjem fra jobb med dårlige nyheter til Plantedusten. Etter all oppmerksomheten på bloggen her, antok Sjuskeline at han gjerne ville meddele sin mor, som bor i  på lunsjrommet i etasjen over der Sjuskeline jobber, at han var blitt kjendis. Og Sjuskeline skulle på fredag meddele dette til Plantedusens mor. Bare for å finne ut at hun var gått i bosset i forbindelse med juleryddingen.

Frisk og tidig!


Det viste seg at moren var blitt vurdert stygg og pjuskete, og derfor ikke verdig et liv i vinduskarmen i 6. etasje. Sjuskeline ble meget rystet over slik bruk og kast mentalitet hos sine kollegaer. Planter er tross alt levende vesner med følelser! Eller, det er det visst delte meninger om.

Dette skal bli sommerpresang til kasteglade kollegaer i etasjen over!


Sjuskeline måtte altså fortelle dette triste til sin kære Plantedust, men han tok det pent. Og Sjuskeline fikk den glimrende ide å ta en avlegger av Plantedusten, plante i en potte, og med tid og stunder overbringe den nye, snaisne planten til sine kollegaer i 6. etasje! Da blir de nok glade! Selvfølgelig må de love på tro og ære å passe godt på, slik at lille-Plantedust kan vokse seg stor og flott og frodig slik som sin far :-)

Liten avlegger med stort potensiale!


Sjuskekatten synes forresten at hun får for lite oppmerksomhet, og forlanger å få første bilde i dagens innlegg, slik at  alle kan beundre hennes ufattelige skjønnhet!

Ha en beundringsverdig aften :-)

9 kommentarer:

 1. sikker på at de gleder seg i 6.

  SvarSlett
 2. Ja, er ikke de heldige så vet ikke jeg... ;)

  SvarSlett
 3. Fikk helt vondt jeg, når det sto dårlige nyheter over bildet av den nydelige katten. Og slike ting KLARER jeg ikke bare overse, selv om jeg burde. Så jeg klikket innom her fra en annen blogg.. Og så kunne jeg puste ut: Det var ingen katt det hadde gått utover. Luringen. :-D

  God helg!

  ~elin~

  SvarSlett
 4. Uff- stakkars pus, tenkte jeg nå. Men pusen er fortsatt og god behold og for en fin pus :-O)

  SvarSlett
 5. Hei.
  Spennende blogg du har. Gleder meg til å følge deg videre:-) Fortsatt god pinse.
  Hilsen Benedicte

  SvarSlett
 6. Puh! Trudde også det var dårlege nyheter om katten. Godt at planten vil leve vidare, forhåpentlegvis ;)

  SvarSlett
 7. du sjuskeline du. . . . Jeg bare må. . . Altså.. . Du eier den desidert styggeste planten som er mulig å oppdrive. Jeg tenkte å skrive 'i dette landet' men det er nok heller 'verden' som er best treffende. Jeg er en sånn person som syns at stygge ting kan være flotte da. Så det jeg nå spekulerer på er om det finnes andre kvaliteter som kan ta over hovedfokus for plantedusten eller om den er BARE stygg. . . . Men 'then again'. . . Det er ingenting BARE med en plante med sitt eget navn! Det hele kulminerer i at nå må du nok lage fast føljetong om plantedusten og nå hans avkom!

  SvarSlett
 8. Knskje en avlegger av Plantedusten kunne vært noe til premie i en giweaway? Hva sier dere?

  SvarSlett
 9. Kan ikke si annet enn at dette er den største selvfølge! Kan man få noe mer representativt for sjuskeline enn en avlegger fra Plantedusten?
  kom igjen, sett igang Giveaway! :)

  SvarSlett