søndag 19. juni 2011

Sitt eget beste


I farten... eller er det godsaker å hente?Sjuskeline og Killerkatten er uenige om mye. I dag har de vært skikkelig uvenner, rett og slett. Sjuskekatten har i flere dager vært tufs og ikke i form, og Sjuskeline har fått gode råd om hva som kan feile pusen. kanskje er det katteinfluensa, som går over av seg selv, men mark ble også nevnt som en mulig årsak. Sjuskekatten er jo en utepus, som vandrer rundt og utsetter seg for alle slags farer uten å tenke på konsekvensene. Det hjelper lita at Sjuskeline stadig gir råd om å være forsiktig, ikke spise bedervet mat osv...... Killerkatten gjør som hun vil!

Tidligere var ormekur en pille eller en pasta som skulle inn i munnen på dyret. Da var det på med vernehansker, vernestøvler og allværsjakke, før Sjuskeflumpen og Sjuskeline i fellesskap klarte å tvinge remediene ned i halsen på dyret. 3 ganger i året. Det var sirkus det!

Fa....... folk :-(


Nå er det heldigvis blitt bedre, ormekuren kan gis som dråper på huden til pusedyret, men fremdeles krever det en viss teknikk og list for å overtale Sjuskekatten til å sitte stille på fanget i 4 sekunder mens noen holder pelsen mellom dyrets skulderblader fra hverandre og en annen sjusk klemmer dråpene på huden. Pg i dag skar det seg SKIKKELIG. Vedkommende sjuske som var ansvarlig for dråpene hadde glemt at den lille tuben er forseglet, og tidsrammen ble kraftig overskredet. I nesten 12 sekund måtte det stakkars dyret finne seg i å bli holdt fast av Sjuskeline, mens dråpene ble preparert og dosert!

Sjuskeline har maaange sånne på armer og lår


Det endte med kraftige klor, og uvennlige bjeff, før Sjuskekatten strøk på dør i fullt raseri! Sjuskeline stod i døren og ropte: "Det er til ditt eget beste!!!!" Gjett om dyret brydde seg om det.......... Og siden har hun sittet på taket til naboens garasje og skult stygt på alle som har prøvd å godsnakke med henne.

Alle gleder seg til oktober :-/

Utsikt fra vverdens beste balkong. Markedsdag i Oba :-)


Ha en skrammefri aften :-)

5 kommentarer:

 1. Ah! Dette er som om det var vår katt! Eit mareritt å få på , eller i , dyret det det treng!

  SvarSlett
 2. AU!
  Har selv en hund som må nappes; neida, ikke klippes eller noe slikt; håndnappes! Da blir det også endel skraper og bitt!
  Killerkatten må sies å være litt uforskammet.

  SvarSlett
 3. Dere fikk nok som fortjent tror jeg. Tenk å prøve å være snille da!! ;)

  SvarSlett
 4. Kan levande forestille meg at dette ikkje er noko enkel sak med ein stirrig liten kriger !

  sommarklem frå Petrine

  SvarSlett
 5. ahhhh Oba.... fantastisk sted... :) vært der tre ganger nå det siste året.... :) og kommer gjerne igjen.-.. har dere leilighet der? eventuelt hvor? Vi bor i et kompleks som heter Alice, ligger rett ved BP stasjonen ved main-road :) og vi har funnet den beste maten uten sidestykke på Mitos :D mmmmmm

  SvarSlett