søndag 26. juni 2011

Og nå litt reklame!

Air condition er et godt hjelpemiddel i varmen


Sjuskeline har travle dager. 104 timer til avreise! Og hun skal på jobb de neste 4 dagene, så det blir travle ettermiddager og kvelder frem mot fredag. Slik er det når hun ikke kan vente en dag eller to før nesen vender sørover, til sol og varme! mmmmmmm..........

Sjuskeline hører til sin store forundring at søreuropa er rammet av hetebølge..... RAMMET! Hva er problemet? Det kan jo ikke bli for varmt, mener Sjuskeline. For kaldt, ja, men for varmt! Aldri.... Jo varmere jo bedre! Men selvfølgelig er det viktig å innordne seg. Drikke masse vann, minst en liter pr. 10 grader. Og salt for å holde på vannet. Ta gjerne noen saltkorn i hånden, svette sører for at kroppens saltnivå synker fort. Og selvfølgelig, holde aktivitetsnivået på et minimum. Ikke noe problem for en latsabb som Sjuskeline. Bok på stranden, under en parasoll. Det er livet. 50 grader i skyggen er helt perfekt ;-)

Og selvfølgelig en hatt er bra å ha. Her er fatter på Viking, den lokale restauranten :-)


Men dette skulle jo handle om reklame! Det er ulempen med å skrive overskriften FØR blogginnlegget. Det er ikke alltid det handler om det man hadde tenkt på i utgangspunktet. Ja altså, reklamen:

Deniz og Grethe, to av ildsjelene
Sjuskeline fyller alltid kofferten til randen og vel så det. Med egen hytte er det begrenset hvor mye klær og sko hun tar med seg, men Sjuskeline har alltid endel avlagte klær og sko, både eget og fra resten av Sjusekehuset øvrige befolkning, og de går til et godt formål: Building our future. Dette er en organisajon somhjelper mindre heldige familier i Alanyaområdet som har barn på en skole for handikappede barn. Denne skolen ligger i Oba, hvor Sjuskeline har hytte, og et besøk her er alltid et av høydepunktene i ferien. sjuskeline har også skriblet noen ord på organisasjonens nettside, og de som vil vite hva Sjuskeline har skriblet,  mer, kan ta en titt her.

Nå er Sjuskeline klar for å bli rammet av ferie snart!

Ha en smålunken aften!

5 kommentarer:

 1. Hei og hopp! I vinter var det jo noen arme mennesker som frøs ihjel. På ordentlig. Da leste jeg i avisa at vi i teorien kan fryse ihjel når det er under 28 grader. Plussgrader! Det var rett nok hvis vi var helt i ro og uten klær, men nedkjølingen begynte når omgivelsene kom under nevnte temp. Kos deg på hytta, med hetebølge, vann, bok og aircondition! Her har vi ullbuksa i beredskap for sikkerhets skyld ;)

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Har også "hytte" i Oba, men har ikke hørt om dette prosjektet.. Takk for tipset,-det skal sjekkes ut! :)
  Ha en fabelaktig tur nedover, selv drar jeg nedover tidlig august, og gleder meg til varrrme!
  LenaE

  SvarSlett
 3. Jeg elsker også varme og skyr kuldegrader. Hetebølge er bra når en har ferie og kan sitte under en parasoll :) Nå bor jeg i den byen som har hatt flest varmegrader i Europa de siste dagene, ganske tettere befolket enn Bergen og dertil fullere busser,baner og myyye tettere rush trafikk. Å komme seg på jobb, lese til eksamen , som min datter gjør i 37c ... Er en svett affære
  Men klart hetebølge er deilig.... Sittende ved bassengkanten hele dagen og sove med aircondition om natten :))
  ha en fin ferie
  Sol

  SvarSlett
 4. Herlig! Eg skal også til Oba om knapt to veker:) Eg gler meg vilt til å besøke foreldra mine si "hytte".

  SvarSlett
 5. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  SvarSlett