tirsdag 7. juni 2011

Noen kommer, noen går........

noen blir man så glad i at man må ha dem lett tilgjengelig for kos......


Det er rart med sko..... De er omtrent som venner. Man får aldri nok av dem, og man må ha forskjellige til hvert sitt bruk. Ja, Sjuskeline vet at man ikke skal bruke sine venner, men det er nå allikevel hver til sin anledning. Og andre er skikkelig allround, passer til enhver anledning og ethvert antrekk.

Noen blir nærere og kjærere ettesom tiden går, andre ser man på med vantro og undring: "Hvorfor i alle dager har jeg holdt ut med dere i alle disse årene? Og hva tenkte jeg på da jeg anskaffet dere??????" Noen vokser man fra, andre blir bare bedre og bedre og slites aldri ut......

Oppstilling før inspeksjon! Hvem blir stemt ut i dag, mon tro?


 I dag fikk Sjuskeline klar beskjed av sin kjære om å rydde i skolskapet, nå var det ikke plass til flere sko der inne. Og omtrent ALLE skoene var Sjuskeline sine, ifølge Sjuskeflumpen. Nåja, tenkte Sjuskeline, vi får se på det! Nå er ikke sammenligningen helt rettferdig, for Sjuskeline bruker sko i størrelse 38, mens Sjuskeflumpen må ha størrelse 45 til pailabbene sine. Dermed tar hans sko over dobbelt så stor plass som Sjuskeline sine sko, og derfor mener Sjuskeline at det bare er rett og rimelig at hun har dobbelt så mange par sko som Sjuskeflumpen. (I realiteten har hun 5 ganger så mange par, men ikke si det til ham. Sjuskeline har sine hemmelige oppbevaringsplasser for sko, hadde hun nå bare husket hvor det  var... :-/ Sjuskeflumpens skovolum er uansett betydelig, da han er grossist i militærstøvler :-D

Noen må prøves på før dommen faller..... Denne hadde mistet venstrekompanjongen sin, og gikk dermed rett i bosset.


Å finne de rette skoene til ´rett tid er en annen utfordring. I morges hadde Sjuskeline tenkt å ha på seg et par luftige sandaler, værmeldingen var jo ikke så verst, og antrekket tilsa det..... De 4 skrittene ut til bilen fikk raskt Sjuskeline til å ombestemme seg, og returnere til skoskapet for et par sko som tillot ullsokker. 7. juni... :-/ Jaja,  en frysepin gotta do what a frysepinn gotta do..... Men hellet var kke med Sjuskeline denne morgenen. De påtenkte skoene glimret med sitt fravær, og etter nøye vurdering endte Sjuskeline med fornuftige spaser- Ecco- sko av det gørrkjedelige slaget. Kanskje en annen dag. Nå har Sjuskeline sjekket yr.no, og de lover 19 grader.... DA kan man kanskje våge seg ut i sandaler. Kanskje..... Eller et par tynne ullsokker?

Hva i alle dager skjedde da Sjuskeline kjøpte deg???? Overlevde såvidt, mest på grunn av høy Harryfaktor


Utgangspunktet for å finne det rette paret har i alle fall økt betraktelig, og 11 par sko er nå historie! Bossbilen kommer i morgen tidlig, og Sjuskeline tror hun tar en sovepille for å stoppe seg selv fra å løpe ut i nattens mulm og mørke.... forresten, nå er det jo lyst døgnet rundt, men uansett, av og til må man kvitte seg med gamle venner for å gjøre plass til nye. Skosalg! Sjuskeline er klar! Til helgen kommer feriepengene.... ;-)

På geledd (nesten). 


Ha en skøyeraktig aften :-)

6 kommentarer:

 1. Du får stille deg ned i Skostredet (!) og selge sko om søndagene. Det kan jo være noen liker de du ikke vil ha mer, vet du. Bortsett fra de som du bare har en av da... Skjønt, man vet jo aldri :-p

  SvarSlett
 2. De som bruker høyhælte sko bør også gå mer i kjole.... Bare sånn at det er sagt!

  SvarSlett
 3. Ååå.... Lenge siden jeg hadde så mange sko. Kjenne at jeg savner det.

  SvarSlett
 4. Hehehe! Her er det mange som kjenner seg igjen tror jeg! Jeg er forøvrig helt enig! Man kan ikke fortelle en kvinne at skoene hennes tar for mye plass, når gubbens tre par tar omtrent den samme plassen! Ler :)

  SvarSlett
 5. Min mann driver også med det der "nå er det fullt i skoskapet" Man har ALLTID plass til et par ekstra sko. Her går det også mest i converse og flipflopper - og altså, et par flipper tar jo ikke større plass enn et par hansker. Gjør det vel?

  SvarSlett
 6. Ble litt nysgjerrig, på et etter rydding bilde siden du hadde tatt før rydding bilde.
  Hvilke 11 par som måtte ofres liksom.
  Nå har det jo vært høstsalg oxo så er de 11 ledige plassene oppfyllt igjen ?:)

  SvarSlett