lørdag 18. juni 2011

Hjemlengsel.....

Verdens beste balkong :-)


Nå må ingen forledes til å tro at Sjuskeline har forlatt sin post! Det har bare vært en av disse ukene...... Avslutninger opp og ned i mente, sommeren skal innvies!

Og været er slik det pleier å være i slutten av juni i Bergen..... Vått og kalt. Omtrent som i november. Eller mars. Forskjellen på juni og november er vel først og fremst at vi fryser, fordi vi insisterer på å gå med sommerklær. Uten stillongs og ulltrøye. Sjuskeline har forresten ikke lagt vekk ulltrøyen, men det er en hemmelighet ;-)

Verdens beste seng!


Sjuskeline er ikke bekymret for været. Hun skal snart reise på hytten. I Tyrkia. Og temperaturen der, i likhet med Bergen, er stabil om sommeren. Forskjellen er at i Tyrkia, nærmere bestemt i Oba, 4 kilometer øst for Alanya, ligger rundt 30 grader. Og det er sol HVER dag! Ikke noe regn, bare varm, vidunderlig sol........ Og kveldene er likedan. da synker temperaturen til rundt 26 grader, ingen trenger å bekymre seg om fleecepledd, jakker, og om det blir kaldt å gå med skjørt...... bare nyyyte.......

Stieg Larsson er også oversatt til Tyrkisk!  Og det er vidunderlig med servitører som leser istedetfor å mase :-)


Sjuskeline liker skjemaer. merkelig nok. Og hver høst lager hun en liten "kalender" hvor alle hytteturene er markert med rosa merkepenn, og hver dag krysses av. Slik kan hun til enhver tid se hvor lenge det er til neste tur til paradiset, og hvor lenge hun har vært i Norge. Når avreisen nærmer seg, er det på tide å lage et timeskjema, hvor hver time får et kryss. Sjuskeline har ikke våget seg på minuttskjema, men det kunne kanskje vært en ide?


Hold rakien kald og hjertet varmt. Fantastisk oppfinnelse!


Nå er det 297 timer til avreise..........

Sjuskeline gode venninne, Emmeline er nominert til "byens beste blogger" i lokalavisen, og Sjuskeline håper at alle fans tar turen innom her og gir henne en velfortjent stemme!

Ha en skjematisk aften!

7 kommentarer:

 1. God tur til sol og varme, lenge til jeg får ferie, men håper på godt bergensvær i juli, selv om det er vel optimistisk:)

  SvarSlett
 2. jeg gleder meg til ungene blir litt større for da er planen å skaffe oss hytte der vi også. . . Kanskje ikke oba men det er kjempefint der. Har vært på markedet der et par ganger. Du får ordne deg med kalender som teller ned til pensjonsalder og flytting ;)

  SvarSlett
 3. Fniiiiiiiiiiis :))Jeg elsker når det dokumenteres fra deg ;)God tur, kos deg, ha det hyggelig og send oppover litt sol til Norge ( må bare sikre meg at det blir sol i sommer....ellers så får du besøk av meg og Liv)

  SvarSlett
 4. Prinsesse Elin, du og Liv er hjertelig velkomne ! uansett Norsk sommervær :-)

  SvarSlett
 5. Høres fantastisk ut. Jeg nekter å tro at sommeren er over....men jeg må ha sokker på.

  SvarSlett
 6. Nå har vi akkurat drukket kaffe på altanen i ren trass,hakket tenner og blitt iskald.Den altanen din på hytten så myyyye mer fristende ut...
  Hilsen en Bergenser

  SvarSlett
 7. Vi skal liksom bo i en del av verden som har årstider? Hvem stjal årstidene?

  Høst HELE året jo!

  Jeg vil ha igjen pengene mine...

  Håper dere får superfin tur!

  SvarSlett