tirsdag 20. april 2010

Unnskyld!

Sjuskeline skylder mange av dere en stor og uforbeholden unnskyldning. Hun har tildligere harselert over folkesporten "oppussing", og har ikke sett hensikten med denslags aktivitet. Antagelig skyldes det at Sjuskelines tad´fatte forsøk på fenomenet bare har gjort vondt verre, og det hele ender opp i frustrasjon og irritasjon over at noe som er fullt ut brukbart, men ikke moderne og"fresht", blir ubrukelig og myyye verre enn det i utgangspunktet var.

Bakgrunnen for denne unnskyldningen er at kjøkkenoppussingen på kontoret til Sjuskeline nå endelig er i havn. I flere uker har kontorfellesskapet levd som på campingtur, med kaffetraktere spredd rundt i lokalet, pappkrus og servietter istedetfor porselen til lunsj, samt et jevnt sig av håndtverkere av ymse slag. Men nå er jobben gjort, og for en jobb! Det er blitt så fint at selv Sjuskeline får lyst å tørke av kjøkkenbenken med jevne mellomrom! Hvite elegante skap, plettfri benkeplate, skuffer og skap som lar seg åpne og lukke uten problemer! Og nå tror alle at de skal få se bilder av dette vidunderlige nye kjøkkenet, men nå må dere ikke glemme hvem dere har med å gjøre..... Sjuskeline hadde riktignok med seg fotografiapparat på jobb i går og tok masse bilder av vidunderet, så nå kan dere gjette hvor fotografiapparatet er? På jobb selvfølgelig....:-(Men fortvil ikke, Sjuskeline har alltid et ess i ermet...(???) Sjuskelines gode venninne har nylig vært og besøkt sin svigermor som er pensjonist og tilbringer vinterhalvåret på sørlige breddegrader. Fornuftig dame. Sjuskelines gode venninne er alltid en smule blek under brunfargen etter disse besøkene, og det skyldes ikke at svigermoren er et dårlig menneske, men sjuskelines gode venninne er dypt sjokkert over interiøret i Svigermors feriebolig. Sjuskeline har til dags dato ledd overbærende av venninenes sarte sjel, og har i sitt stille sinn tenkt at det umulig kan være så ille som vennionnen vil ha det til. Derfor har Sjuskelines gode vennnne nå sendt bilder av herlighetene, og Sjuskeline skjønner at hun er skyldig nok en unnskyldning. Det er akkurat så ille som venninnen vil ha det til, om ikke verre.....Det som sjokkerer Sjuskeline aller mest, er misbruket av bokhyllen. Det skal være bøker i en bokhylle! Bøker! Sjuskeline spurte sin gode venninne hvor svigermoren har bøkene sine siden hun har fylt hyllen sin med annet pjask, og blikket fra gode venninne sa alt...."Jeg har kun lest seoghør i en hel uke"...... Sånn kan det gå......Ha en høyvelbåren aften :-)

8 kommentarer:

 1. Herlig! Jeg blir bare så glad hver gang jeg ser et gjennomført interiør. For det skal hun ha, damen, at dette er gjennomført til hver minste detalj. Og jeg ville ikke blitt forundret om hun hadde opptil flere eksemplarer av Nytt & Nyttig også. Men, hei? Det leser jo du også...
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 2. Å å å dette er ei skikkelig herlig dame! Elsker damer som har vett til å pynte stovene sine og vise fram ting dei likar !! Hurra for Kitchen i kvardagen !

  SvarSlett
 3. Fantastiske fat og herlige kunstige blomster! Akkurat slike ting som jentene mine kommer hjem med etter å ha vært en tur hos svigermor, så oransje stofftulipaner er det her i huset også;-)

  SvarSlett
 4. Må le, høyt, nå! Bildet var fantastisk! Imponert over stilen. Praktisk med silkeblomster, da. Slipper å vanne hver dag... :-)

  SvarSlett
 5. ...og jeg skal aldri mer klage over min mors hang til å fylle opp stua! Hun har faktisk bøker i bokhylla, iallfall noen. Jeg har bare bøker! Din blogg lyser opp i hverdagen og gjør at jeg, som er antioppussing og rydding ikke kjenner meg så alene i hverdagen.
  Kirsti

  SvarSlett
 6. Fantastisk! Både bildene og sjuskeline-kommentarene.

  SvarSlett
 7. Utsøkt samling og oppstilling av katter på sofaryggen.
  Jeg hadde en slik katt som jeg kjøpte på Beitostølen! en gang i tiden. Heldigvis fikk jeg barnebarn som matet den med sjokolade og koste så hardhendt med den at den så seg nødt til å rømme ut i søppelcontaineren..

  SvarSlett
 8. Amazing! Endelig noen som har tatt bilde av interiøret, for hvem har vel ikke sittet rundt et bord og prøvd å overbevise venninnene sine om at de har sett Tidenes sykeste interiør - uten et snev av bevis!

  SvarSlett