søndag 4. april 2010

Nytt familiemdlem i Sjuskeheimen!Det har vært omsorgsovertagelse i Blogglandia! Sjuskeline var den utrolig heldige vinner av Snuskebassas giveaway for en tid tilbake, og premien var et nytt familiemedlem, en snuskebasse. Nå lå Snuskebassa og ventet i Sjuskelines postkasse da hun kom fra tur, og var veldig glad da hun fikk komme utav konvelutten hun hadde reist i. Snuskebassa altså.


Sjuskeline var svært spent på hvordan Sjuskekatten ville ta imot dette nye familimedlemmet. Snuskebassa satt pent og pyntelig i sofaen da Sjuskekatten kom hjem fra walkaout i dag, og Sjuskekatten var straks borte for å hilse på. Dt ble kjærlighet ved første blikk :-) Kjæligheten var så stor at Sjuskeline straks og med en gang måtte sette Snuskebassa oppå en hylle, for Sjuskekatten ville ha Snuskebassa med seg bort på teppet sitt, og klorekose med henne. Da ble Snuskebassa litt redd, men smilte tappert fremdeles.

 Sjuskeline tok affære, så nå sitter Suskebassa og gliser på toppen av bokhyllen, mens Sjuskekatten ligger på utkikksplassen sin og surmuler og stirrer lengselsfullt opp på sin nye venninne :-D


Og Sjuskerullen og Sjuskolaien, hva synes så de om det nye familimedlemmet? vel, vi kan vel slå fast at de nok en gang har fått bevis for at opphavet er klin, hakke sprø!

Ha en knasende fin søndag, og husk at påskemorgen slukker sorgen :-D

7 kommentarer:

 1. Godt å se at Sjuskebassa er vel fremme.
  Hun gleder seg nok stort over sin nye vertsfamilie. Endelig så får hun være i en kattefamilie. Det misunner nok brødrene hennes henne. :-)
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 2. Herlig å slik en kjærlig velkomst det nye familiemedlemmet fikk. Merker meg også bredden i litteraturen i hylla. :-)

  SvarSlett
 3. Etter jeg begynte å lese bloggen din, har jeg merket meg at du og jeg har veldig mye (rot) til felles. Men bøkene i bokhyllene våre!!! De står sirligt plassert etter alfabetet:)) Det kan ingen ta fra oss;)

  SvarSlett
 4. HURRA:D. Kremt......la du merke at du har satt spor både hos meg og Liv. Du ble nevnt:) Jeg forguder bloggen din:) Kommer du ned i løen i slutten av Mai....du kan få bo i kjelleren til Liv:D du kan få pepsi max også:))

  SvarSlett
 5. Ja, en merker seg jo systemet i denne bokhyllen, ja.
  En observasjon til: Kan det til og med være at denne Sjuskebassa faktisk ligner litt på Ingvar Ambjørnsen som hun så fint sitter og balanserer over?
  Håper ikke det tas dårlig opp av Sjuskebassa. Jeg synes han er søt, jeg.

  SvarSlett
 6. Mine barn har nå blitt store fan av A: Sjuskeline og B: Killerkatten....Spesielt etter å ha sett Killerkatten ønske velkommen en nytt kvinnelig medlem av familien:) Syns det virket som en ekstremt entusiastisk velkomst::::)))) Veldig bra! Gratulerer ellers med fin liten symaskin i rosa som skal gies bort. Den var virkelig one of a kind vil jeg jo i grunn si;)

  SvarSlett