tirsdag 6. april 2010

And the winner is......Sjuskeline har nå i kveld foretatt den høytidelige trekningen i sin første giveaway....... Alle som har tatt seg bryet med å legge igjen kommentarer her, eller i det hele tatt giddet å lese Sjuskelines unnselige lille blogg er vinnere, men her er nå den harde , brutale sannhet:

Vinneren er kommentar nr. 19!

Linda fra Villa Rabalder!For at alle skal være 100% sikre på at trekningen har forgått etter kunstens regler, har Sjuskeline her dokumentert prosessen. Sjuskeline er nemlig førskolelærer, og de har etter innføringen av den nye rammeplanen, helt sluttet å ta bilder, de bare dokumenterer! Sånn er det med den saken!Siden Sjuskeline gikk litt over stokk og stein i shoppingen av spidermenner, har hun bestemt å trekke to trøstegevinster, og vinnere av Sjuskelines lille trøstegevinst er:


Nr. 1 Snuskebassa

Nr 27 Moan

De får hver sin spiderman i posten.

Hvis alle de heldige vinnerne vennligst kan sende meg en Real life adresse, posten vil ikke ha e- mail forståelig nok, så skal Sjuskeline straks og med en gang rote i skuffer og skap etter passende emballasje til å putte saker og ting i.

og Liljene på det første bildet? Er de ikke flotte? Sjuskeline følte et intenst behov for ådokumentere disse vakre blomstene på en restaurant under Galatabroen, og det som imponerte Sjuskeline aller mest, var vasen. Det er et helt ordinært 0,5 liters Efesglass.... et enkleste er ofte det beste :-D I bakgrunnen, litt av en Mutter! Den beste faktisk :-)
Ha en susende fin dag på jobb, Real life is here to bite our asses :-D

4 kommentarer:

 1. God morgen Sjuskeline. Og gratulerer med en godt gjennomført gi-bort aksjon. Adressen til trøstepremien er på vei :-)
  Ha en riktig magisk dag da, og hils Selveste :-)
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 2. Nei, og nei!
  Tenke seg til! Premie! Gleder meg MASSE!! Takk, snille deg!
  Sneglepostadresse kommer. :-)

  SvarSlett
 3. He he, jeg meldte meg ikke på din giveaway, jeg da, siden vi har mer enn nok av Spiderman-figurer fra før av.... Skjønner at du har hatt en flott Tyrkia-tur!

  SvarSlett
 4. nytt innlegg nytt innlegg....

  SvarSlett