mandag 22. februar 2010

Winter Wonderland

Sjuskeline og Sjuskekatten er ofte uenige om saker og ting. Sjuskekatten synes ikke tørrmat er orntlig mat, mens Sjuskeline er fast bestemt på at skikkelig tørrfor, kjøpt i dyre dommer i en spesialbutikk, er det beste for aktive katter. Sjuskekatten vil helst bare ha karbonadedeig, kyllingfileter og bacon. Mjaaaauuuuuu (Faen, er det meningen at jeg skal spise DETTE?) , sier Sjuskekatten, og ser bebreidene på matmor.  Jada, svarer Sjuskeline, det er sunt for deg, og så får du masse vitaminer og mineraler, pluss at tannkjøttet ditt får mosjon. Du er jo ikke så ivrig med tannpussen, vettu.... Mjauuuuffffff, murrrr ( gninte, haleløse taperkjerring) sier Sjuskekatten, men kryper til korset og knasker i seg tørrfor.

Sjuskekatten synes Sjuskelines seng er det beste stedet for katter å sove. Sjuskeline har elektrisk varneteppe nå på vinterstid, og DER vil Sjuskekatten ligge. Din skitne katt, kom deg ut! roper Sjuskeline! Mjauf, wauouf ( aldri fred å få...) klager Sjuskekatten, og setter seg midt på stuebordet istedetfor.

Slike episoder er dagligdagse i Sjuskeheimen. Men en ting er Sjuskeline og Sjuskekatten helt enige om: Snø er noe dritt! Kaldt og vått, glatt å både gå og kjøre, og begge blir kalde på labbene. Sjuskekatten er hellig overbevist om at det er Sjuskeline som har spredd dette hvite, kalde, ekle utover Sjuskekattens rike, bare for å være ekkel. De blikkene Sjuskekatten sender Sjuskeline hver gang Sjuskeline får nok av Sjuskekattens krumspring innendørs og sender pusen ut for å leke, kunne drept en elefant. Heldigvis er Sjuskeline blitt ganske herdet etter flere år med dette blikket, men det svir stadig litt i Sjuskelinesjelen. Sjuskeline har etter beste evne forsøkt å forklare Sjuskekatten at Sjuskeline er selv mektig lei av denne fimbulvinteren, men det hjelper ikke. Sjuskekatten klager, og Sjuskeline kan ikke annet enn å mumle tafatt: Det blir nok snart vår, vennen min...:-/ Mjau,fuff.........

Tenn et stearinlys, og gled deg til våren :-)

2 kommentarer:

  1. Har lest bloggen din, og tror jeg har funnet en tvillingsjel. Det gjør godt i en stivfrossen hverdag.

    SvarSlett
  2. Tusen takk :-) Vi får bare holde ut, snart MÅ jo våren komme..... Galgenhumor er et godt våpen mot desperasjonen!

    SvarSlett