torsdag 11. februar 2010

Om interiørblogger

Sjuskeline har en god venninne. Denne venninnen har sin egen interiørblogg, og her legger hun daglig ut bilder av sitt fantastiske hjem, og alle de vakre, smakfulle tingene hun elsker å kjøpe og dandere. Sjuskeline er dødsmisunnelig! Men Sjuskeline har ingen estetisk sns, lite penger, slamer av noen barn, og en mann som er snill og grei, men ikke særlig huslig.

Hjemme hos Snuskeline er det alltid kaotisk og skittent, og i hennes kjøkkenskap finnes det knapt to kopper som er make.

Det kjekkeste Sjuskeline vet, er å komme overraskende på besøk til venner og kjente, og oppdage at ikke alle har alt på G alltid.

Derfor har Sjuskeline nå besluttet å opprette sin egen anti- interiør blogg, til trøst for alle som har en venninne som alltid har orden i sysakene. Sjuskeline skal dokumentere alt rotet pg skitten sin, her blir det ingen lygeblogging, nei!

Nå skal Sjuskeline lete i rotet sitt, fotografiapparatet ble sist brukt i julen, da gange rundt juletre og kalkunspising ble grundig dokumentert, og siden har ingen sett mer til det kameraet..... Men Sjuskeline kan lete, det er nemlig bare å late som man leter etter noe annet, da dukker kanskje det man EGENTLIG leter opp!

Ha en strålende aften!

5 kommentarer:

 1. Velkommen inn i bloggernes rekker Sjuskeline:) Føler at vi på mystisk måte er i slekt, men kanskje vi bare er i samme yrkesbåt når jeg tenker meg om. Du skryter jo på deg et voldsomt ustylet hus, og det gleder vi oss til å se:) Det skal bli en FRYD!!! Jeg er derfor blitt din første følger, LYKKE TIL SOM ANTI INTERIØRBLOGGER!!!

  SvarSlett
 2. Takk, Em :-) Det varmer mitt nyutsprungne bloggerhjerte! Og husk at dette er ingen lygeblogg;-)

  SvarSlett
 3. Nei....Det er det andre som har! OG de må jobbe som gale når de skal få besøk i cirka 48 timer non stop for eksempel, og gnikke og gnure og tørke støv og dandere. Sånn sett er lygeblogging noe drit! Bokstavelig talt!

  SvarSlett
 4. Veldig bra, sjuska. Skjønner at det ikke er langt fra ord til handling.

  SvarSlett
 5. Haha, for en fantastisk blogg du har, nå har jeg lest gjennom hele remsa av innlegg, håper du fortsetter å skrive, for du er veldig morsom! :-)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett