onsdag 17. februar 2010

Oppussing...?


På jobben til Sjuskeline foregår det nå noe forunderlig. De kaller det oppussing. Man tar et fullt ut funksjonelt rom, flytter alt, og da mener jeg absolutt alt, og flytter inn i naborommene, så river man ned noen vegger, maler litt, sørger for at ledningstumer stikker ut alle steder, og til slutt klipper man internettforbindelsen. Dette har pågått i noen uker nå, og det er uvisst hvor lenge det skal vedvare. Sjuskeline kan ikke fatte og begripe hva som er hensikten! Ingenting finner vi! Langt å gå for å hente det vi ikke finner, og når vi finner det, har vi glemt hva vi lette etter! Malingslukt i alle kroker! Fremmede mannfolk som svimer rundt og ... ehhhh.... det er kanskje et argument FOR oppussing....;-) Men, så lenge ting funker,  hvorfor skal det absolutt forandres?

På det øverste bildet ser vi et godt eksempel på denne funksonalitetsrealismen som råder i Sjuskelinestuen. Stolen her er kjøpt på Skeidar for ca.15 år siden, og er i solid furu med et slitesterkt ulltrekk. Her sitter Sjuskeline godt, og Sjuskepusen har stor glede av å kvesse klørene sine på setet. Det er viktig nå når det er snø ute og katteklørene ikke får sin naturlige manikyr i Guds frie natur. Poenget er: Det kunne aldri ramle Sjuskeline inn å skifte ut stolen før den ramler sammen av seg selv. Estimert gjenstående levetid for avbildet stol beregnes til 8 år. Hvis Sjuskekatten ikke intensiverer kloreaktiviteten betydelig.

Tilbake til kontoret. Det er godt vi er forskjellige på dette området, hadde alle vært som Sjuskeline. hadde ikke byens interiør og malingsbutikker hatt noe eksistensgrunnlag. Her er et tilbud som nesten er for godt til å være sant: Denne flotte kjøkkenskap lingnende tingen, som for tiden har ansvar for at kaffetrakterne står trygt, lever farlig nå. Sjuskelinesjefen har sagt at dersom ingen vil ha den, blir den kastet i nærmeste container og omgjort til fjernvarme. Så dersom noen vil ta stafettpinnen, og pusse litt ned i heimen, kan denne avhentes helt vederlagsfritt på kontoret til Sjuskeline! Ta kontakt!

Ha en fargerik aften!

2 kommentarer:

  1. SKULLE lysten komme over deg, Sjuskeline, er de stolene enkle å "fornye" ved hjelp av stoff (grove gardiner eller whatever): klipp til, og bruk en kraftig stiftemaskin, egnet til formålet til å feste med under stolputa (som ikke pleier å sitte såå godt fast).

    SvarSlett
  2. Det er nesten til å grine av.... Retten og sletten! Åtte år til Sjuskeline???? Tror noen må komme hjem til deg og inndra alle solbrillene som straff! Skal forøvrig legge deg inn i bloggrollen min:) Må jo det;)

    God helg da. Har du gjort klar påskepynten? Bare ta det helt med ro, det er enda fem uker igjen....

    SvarSlett