tirsdag 16. februar 2010

Spaghetti

Som nevnt i tidligere innlegg, har Sjuskeline stor respekt for fagfolk, som innehar bedre og annerledes kompetanse enn den som Sjuskeline gjennom et langt liv og skolegang har tilegnet seg. Da internettet i går så ut til ha tatt kvelden, meldte rydde og vaskeangsten seg for alvor. Litt av grunnen ser dere her, dette er nemlig ledningspaghettien som ligger ved ( trur eg....) stedet der internettet mirakuløt nok kommer sigende inn i Sjuskeline sin stue....

Sjuskleline har ved en tidligere anledning ringt sin bredbåndsleverandør, og blir´tt bedt av en hyggelig kundebehandler om å skifte hube, omodemet, svitchen og fustasoppkoblinsopphenget med den grønne ledningen til høyre for airporten. Jaha?????

Hva er hva, hvem er hvem og hvor er hvor i dette puslespillet????

Sjuskehuset er bygget på slutten av 60- tallet, og med all sin nostalgiske sjarm, mangler det noen vesentlige detaljer.... Nemlig et elektrisk anlegg som er tilpasse 2010- tallets moderne menneskers behov for elektrisitet. Her i huset er det et uttall av "juletrær" og lite anbefalte stikkontaktkombinasjoner...... Dersom noen med grunnkurs i elektrofag ser dette, tenker jeg at pulsen nå er ca. 180.... Omtrent som Ole Einar Bjørndalen når han kommer inn til 3 skyting.....

Ha en treffsikker natt :-)

4 kommentarer:

 1. Elin har vært innom på Facebooksiden og uttrykt sin bekymring for Sjuskeline? Hvem er hun? Hva vil hun? Hvor er støvsugeren hennes?????

  Jeg skrev som sant er at du er mitt motstykke--på samme måte som Supermann har en Anti Supermann som har fått sine krefter fra et stykke anti-kryptonitt. Og da tenker jeg ikke at jeg nødvendigvis er SNILLE supermann i dette forholdet:) Bare sånn til orientering..

  PS: Jeg fortalte også at jeg kjøper mine solbriller på Hennes og Mauritz siden jeg ikke har penger til dyre solbriller, fordi jeg bruker alt jeg eier på kopper:DS:)

  SvarSlett
 2. PS 2: Så skrev jeg også at du ikke kjøpte dine solbriller på Hennes og M...

  Ser at blogglisten din utvider seg dag for dag:) Blir litt facinert av at Sjuskeline liker Hulda Husfrue??? Føler at det er noe som skurrer med den kombinasjonen.
  Emmeline er jo greit nok---Elin også---siden hun noen ganger serverer både folk som hører til på Madame Tussaud og andre rarieteter.

  Men Hulda Husfrue??? Med broderier og søte små stilleben og tekster på veggene i Ingeborgstua? Det er overraskende må jeg si Sjuskeline. Det hadde jeg ikke trodd om deg? Drømmer du om en liten hund som kan komme å tøffe seg når Killerkatten ikke lenger gjør jobben sin kanskje?

  SvarSlett
 3. Sjuskline er opptatt av å utvide horisonten... Både sin egen, men kanskje også andres. Kanskje Hulda Husfrue og Sjuskeline har noe å lære av hverandre?

  Har forresten advart min bror mot denne siden. Ikke vise den til sin Husfrue. Hun hadde fått hjerteinnfarkt..:-P

  SvarSlett
 4. Forresten tror jeg Kjøkkenbenktingen fra kontoret som er annonsert i mitt nyeste innlegg hadde vært midt i blinken for Hulda Husfrue :-)

  SvarSlett