mandag 15. februar 2010

Mediakrise!
Nå er det fullstendig krise i Sjuskelinestuen! Som dere sikkert haar fått med dere, pågår det for tiden et stort sportsarrangement som heter OL. Sjuskeline er ikke genrellt særlig opptatt av sport, men det er et unntak: Skiskyting! Sjuskeline står gjerne opp klokken 5 om morgenen for å få med seg de siste hendelser i sporet og på stamplass, og den store helten er uten tvil Ole Einar Bjørndalen. Til tross for. eller kanskje på grunn av, hans noe slimete utseende når han passerer mållinjen, flere minutter før de argeste konkurrentene! Dette appellerer til Sjuskeline, hunn har en omsorg og medfølelse med denne mannen, samtidig som hun er stor beundrer av den treningsviljen og iveren unge Bjørndalen legger for dagen. Og ikke minst den iskalde roen han utviser på stamplass.... Og så er han så skjønn...... sukk......


På grunn av store snømengder, har parabolantennen til Sjuskeline kommet ut av posisjon. Det har rast snø fra taket som har truffet nevnte parabol, og denne snøen ligger nå som et hav rundt stedet parabolantennen er festet til veggen. Dersom man ikke heter Lars Monsen er det også umulig å nå dette stedet uten å sette livet på spill. De siste to ukene har derfor Sjuskeline sett de mest nødvendige TV- programmene via datamaskinen, på nett-tv. Nødvendige TV- program begrenser seg til nevne skiskyting og nyheter. Stor var derfor sorgen i dag tidlig da følgende melding kom opp på dataskjemen: " Denne siden kan ikke vises fordi du ikke er koblet til internett" UÆÆÆÆÆÆH! Ingen TV og ingen internett- tilgang!


Sjuskeline-mannen, heretter kalt Sjuskeflumpen, har vanligvis ansvar for disse vitale områdene i husholdninen. Nå er har på jobb i utlandet, og har etter beste evne forsøkt å veilede Sjuskeline på telefon. Umulig. På samme måte som man skaffer seg katt bland annet for å holde mus og rotter fra huset, så skaffer man seg en bann blandt annet for å holde husets tekniske installasjoner i drift. Så hva nå?????? Uten TV og internett til april?????


Enden på visen blir vel at Sjuskeline må ringe dertil egnede fagfolk. Og når fagfolk skal inn renner pengen fort ut., men det verste er jo at Sjuskeline må rydde, slik at fagfolkene kommer til i de rette kroker. Dessuten må Sjuskolaien og Sjuskerullen, Sjuskelines to barn, ut å fjerne snø ved parabolen.... hehehehe. Frisk luft og mosjon skader ikke! Og hvordan har så sjuskeline klart å publisere dette? Jo, takket vært en forståelsefull arbeidgiver. Takk, sjef :-)


Skal bare se at det blir OL i Sjuskelinestuen likevel :-)


Ha en sinnrik dag!

2 kommentarer:

  1. Kan ikke Sjuskolaien fikse dette altså? På egenhånd...Hmmmm. Trodde det var derfor man fødte sønner!

    SvarSlett
  2. Hverken Sjusjolaien eller Sjuskerullen har nødvendig kompetanse til å fikse hverken det ene eller det andre...:-/ MEN: Da Sjuskeline kom hjem fra jobb i dag, hadde høyere makter grepet inn, og internett er atter en gang tilgjengelig i Sjuskestuen :-))))))) Slapp å rydde denne gangen oxo.... puh!

    SvarSlett