søndag 14. februar 2010

Bolledagen


Det er et faktum som ikke har gått oss hus forbi, denne søndagen er meget spesiel..... Kindereggdagen, har noen så treffende kalt den. Morsdag, fastelavenssøndag og Valentinesdag på en og samme søndag :-) Bakeriene fortviler, dette er jo hver og for seg gode salgsdager for bakverk og andre kaloribomber, og ingen kan kreve av en gjennomsnittsnordmann at han/ hun skal konsumere 3 ganger så mye bakverk av diverse slag bare fordi skjebnen har samlokalisert disse dagen på kalenderen!

Sjuskeline har som nevnt vært på tur med favorittorkesteret sitt denne helgen. Det har vært heftig diskutert rundt temaet boller, man har i mange år operert med begrepet "bolleliste" som helt enkelt er en oversikt over hvem av orkesterets foreesatte skal ha med neo enkelt å bite i (ofte boller) og ha ansvar for rydding på orkesterets øvinger. Denne plikten går på omgang. Sjuskeline tenker ofte i sitt stille sinn at egentli bør hun kanskje heller kalles Snuskeline? Sjuskeline har nemlig gode venner for fra Danmark som tidlig innvien Snuske..unnskyld, Sjuskeline i det Danske folks betydning av ordet bolle. Vet du det ikke? Finn en danske og spør ;-)

Derfor synes Snuskeline at denne samlokalisering av 3 store dager er helt betimelig! Valentinesdag er jo kjærlighetens dag, say no more, og er det noe mor fortjener nå i kalde, snøfylte, mørke og lenge-tilvår februar, så er det vel nettopp å få bolle! Enten den er servert på norsk eller dansk vis ;-D

Nå er Sjuskelinemannen på reise, så Sjuskeline kan ikke forvente bolle av noe slag fra den kanten. Sjuskeline har tatt saken i egne hender, og på bildet ser dere resultatet! Skal rydde i morgen..... Lover!

Ha en romantisk aften!

2 kommentarer:

  1. Ja altså, hvis du lurer, det ble ingen boller på Sjuskeline og Sjuskelinebarne i år...:-( Kanskje Sjuskeline kjøper noen på Rema i morgen...:-)

    SvarSlett
  2. Syns det så litt tynt ut i bollerekken på en måte, men så kunne det jo være at dere spiste bollene før de ble foreviget??? Slike ting skjer jo selvfølgelig ikke i en gammel røynd bloggers verden...For der blir ALT foreviget før det spises eller brukes.... Man baker jo ikke for å spise, men for å vise--- tja..Det var vel en sannhet med modifikasjoner, gid det hadde vært sant i grunnen!

    SvarSlett