fredag 12. februar 2010

Shopping

Etter at kjøkkenskapbildet ble publisert i går, har Sjuskeline fått mange tibud om shoppinassistanse fra mer huslige venner. Ulempen med alle disse tilbudene er at velmenende venner mener at Sjuskeline, som har fast jobb og solid økonomi, selv på påkoste disse oppgraderingene i kjøkkenskapregionen. DET KOMMER IKKE PÅ TALE! Sjuskeline føler derfor et visst behov for å dokumentere hva Sjuskeline synes det er verd å bruke penger på :-)

Her ser vi et par nyinnkjøpte boots, som ble ervervet på en liten shoppingtur til Istanbul i forrige uke. Da Sjuskeline oppdaget at hun ikke hadde matchende solbriller, måtte hun på tirsdag selvfølgelig rette opp i den fadesen. Solbrillene er kjøpt på et nærliggende kjøpesenter, de er av merket Oakley.

For den ineriørbevisste vil jeg nevne at vi fremdeles er på Sjuskelines kjøkken, stolen er fra Living og kom i et sett på 4, sammen med et matchende bord, innkkjøpt for ca 10 år siden. På gulvet ser vi kildesorteringssystemet til Sjuskeline, tomme colaflasker og en pose med glass og hermetikkbokser som skal leveres til kildesortering når posen er full. Det vil si når posen velter og alle bokser og glass tyter utover :-) Man kan over booytsene såvidt skimte posen mfor plastavfall, den er fra Christiania glassmagasin, og matcher faktisk boots og solbriller i fargen.

Ha en uimotståelig, sprudlende fredag :-)

1 kommentar:

  1. Halloen Sjuskelinemor:)

    Du må lage deg en liste med blogger du følger med på....Da går du inn på utforming, og så lager du en liste derfra. Det finnes mange ting du kan lage der--lister, bilder osv. Det er ikke vanskelig. Knalltøffe støvletter /skoletter med matchende solbriller. Emmeline bruker aldri penger på skotøy eller solbriller dersom hun kan prioritere en ny kopp....Bare så det er sagt!

    SvarSlett