torsdag 1. juli 2010

Siste krampetrekninger


Bokstavelig talt :-/ I morgen settes kursen atter mot hjemlige trakter, der hvor solen sjelden skinner, og drømmer aldri dør.... De bli bare lagt på is. Bokstavelig talt!

Nå begynner museumskvoten til Sjuskeline å bli rimelig fylt opp i museumssenteret i hjernen. Det er på tide å la museumene seile sin egen sjø, og la inntrykkene synke. Fremdeles er det ca 127 museum på listen som SDjuskeline gjerne skulle besøkt, men er det fullt, så er det fullt...

Men i kofferten er det fremdeles god plass, det registrerte Sjuskeine kjapt i dag tidlig, da beholdningen av rene truser skulle redegjøres for. Det har kun vært sporadis shopping uten klart definerte mål, og slik kan man jo ikke være bekjent av!KaDe We..... Selveste kjøpesenteret i Vesten, stod først på dagens program. 6 etasjer med luksus og et overflødighetshorn for de mest kresne. Og i øverste etasje, selve juvelen i pølsen, matvareavdelingen! sjuskeline har hørt at det er 1500 ulike typer ost der, og det var like mange pølsesorter, pasta i alle farger og fasonger, te fra alle verdenshjørner, brød til at alle i Bergen kunne fått hver sin sort, kaker, posteier, fisk, kylling i alle farger og fasonger, osv.... osv..... *sukk* Det blir tøft å handle på Rema etter denne opplevelsen!Dessverre er denne opplevelsen dårlig dokumentert, det var nemlig forbudt å ta bilder der inne, man er da lovlydig! Nesten :-)
På vei ned gjennom etasjene skimtet Sjuskeline et familiært varemerke i øyekroken, nemlig den sagnomsuste Kitch`n aid. Foodprofessoren som er så sexy at det nesten er synd å bruke den til matlaging. Venner av Sjuskeline begynner å sleve når de hører ordet, og voksne menn gråter når de oppdager at de har kjøpt feil farge på vidunderet til sin elskede...... Her stod de, på rekke og rad, i farger som Sjuskeline ikke har hørt nevnt før, men så tilhører hun da heller ikke den innerste sirkelen i søsterskapet til ære for Kitch`n aid.Eller så ble det jo det vanlige unyttige miget, T-skorte, skilt (som Sjuskeline har skjønt er uunværlig for enhver blogger med respekt for seg selv og kunsten), bøker, pepperkakeformer (vi har alle våre fetisjer) og selvfølgelig, snop i mengder.
Det var i forsøket på å kjøpe EN flaske vann og EN sjokolade at Sjuskeline gikk i fellen. Gratisfellen. Hun måtte jo stoppe foran brennevinsreolen, det er jo en attraksjon i seg selv at brennevin selges sammen med melk, brød og bleier, og DER! På tilbud! En flaske Gin med et gratis glass og en gratis flaske tonic på kjøpet! 7, 59 dvs ca 50 kroner! Tanken har slått Sjuskeline i ettertid, GLASS???? Kjøkkenskapet flyet over! Og Tonic?? hva vil det koste i overvektsgebyr på flyet? jaja, nå er tonic og deler av gin fortæret, må jo gjøre en innsats for kongen og fedrelandet...... Og Sjuskeflumpen, hva synes han så om shoppingen til Sjuskeline? han rister oppgitt på hodet, men han har vært i tinnsoldatbutikken....:-D

Ha en

6 kommentarer:

 1. Ikke handlet noe stort interiørmessig i gull? Hm, en sånn blank kjøkkenhjelp er jo litt dekorativ da, men sats heller på noe stort i gull. ☺

  SvarSlett
 2. Emmeline er i SJOKK..i SUPERSJOKK over IMPONERENDE bilder fra Sjuskelines hånd. Har aldri sett make til regnbueparadis av en Kitchen aid avdeling...TAKK for bildene, kunne også ha tenkt meg og høre hva prisen var for herlighetene...Du vet jo at i din ytre eller var det indre krets --indre krets på Facebooken iallefall er enkelte som bruker mye energi på disse maskinene og som er opptatt av farge og pris. Jeg håper derfor at du sjekket prisen:)

  FLOTT INNLEGG:...Applaus for de to bildene i midten. HURRA!!!

  SvarSlett
 3. Prisen, Emmeline, den er 549€ for den hvite, og 599€ for de kolorerte.... Og de finnes i fargene lilla, rosa, gul, burgunder og sølv minst. Jeg har flere bilder av herlighetene, du skal få se ALLE ved en anledning :-D

  Store ting i gull kjøper jeg heller i Tyrkia ;-)

  SvarSlett
 4. Steikesildogsalte:)

  Dette er jo fest-materiale:) Bildene altså!

  SvarSlett
 5. Slutter meg til, tusen takk for flotte bilder og tekst, kanskje det blir en tur til Berlin pa meg, ma bare komme meg hjem fra London forst..

  SvarSlett
 6. vakre vakre bilder- og mange fine farger- den der lilla kunne jeg og tenkt meg, jeg har jo som kjent ikke noe ensrettet fargeskala i mitt hjem så nesten alle hadde passet her :)

  SvarSlett