torsdag 1. juli 2010

Ny inspirasjon


Nå må ingen av Sjuskelines lesere forledes til åtro at Sjuskeline med viten og vilje unnlot å publisere nytt fra den store verden i gjuskeline for tiden campererår, men det har seg nemlig sånn at på hotellet hvor Sjuskeline for tiden camperer, har de gratis trådløst internett, og det er antagelig gratis fordi det virker bare litt avogtil. Endelig. Der passet det å sette punktum. Sjuskeline sjenerer seg ikke, når det VIRKELIG brenner på dass, låner hun makinen til sjarmøren i resepsjonen, men hun har ikke hat baller nok til å be om å få publisere innlegg på bloggen fra den stasjonen...... :-/Men i dag er det bare velstand, internett virker nok til å få noen bevingede ord på luften.....

Sjuskeline og Sjuskelflumpen er uenige om mye, men en ting er de skjønt forent om: Klassisk musikk, av typen sviske, er gode greier. Og båttur på en elv er ikke å forakte.og severdigheter skal man nyte, uansett hvor turistfellektige og Harry de måtte fremstå.  Og i dag har de hatt et skikkelig kinderegg..... Omvisning på slottet Charlottenburg, båttur på elven Spree, middag og konsert på slottet. Helt konge! Bokstavelig talt.Og omvisningen på slottet gav Sjuskeline noen fantastisk gode ideer på hjemmeinredningsfronten. Gull og snirkeruller, STORE og til dels prangende gjenstander plassert på de mest fantasifulle steder. Her er det bare å brette opp ermene, og la de nye ideene manifestere seg i Sjuskeheimen! Se og nyt, og gled dere til bildene fra realiseringen av dette i Sjuskeheimen!


Ha en smørefri aften :-D

2 kommentarer:

  1. Ja her må det ha vært fristende å plukke med seg en aldri så lite souvernir! Vasen øverst burde det jo være mulig å få lurt ned i veska;-)?

    SvarSlett
  2. Dette blir fantastisk !!! Tenk bare på den vasen,hva den kan inneholde etter noen år i heimen,alle kulepenner,tiloversskruer,defekte ladere,mystiskforsvunnendeladere,katter,unger,ja alt som man ofte ikke vet hva man skal gjøre med/av...Du har funnet løsningen på rotet Sjuskeline..men du trenger kanskje en 8-10 slike vaser..følger spent med videre..;)

    SvarSlett