lørdag 10. juli 2010

Billig eller bra?


Sjuskeline er nå i reisemodus. på tirsdag settes kursen mot Tyrkia, og den nye hytten skal innves og innbos, ikke minst. Sjuskeline har fått strenge føre av Sjuskeflumpen, hun har bare fullmakter til å kjøpe NYTTIGE ting. Alt som minner om pynt, dekorasjonsdevicer eller har elementer av dette, skal Sjuskeline og Sjuskeflumpen kjøpe SAMMEN i oktober når de begge skal på hyttetur. Sjuskeline har en nagene mistanke om at Sjuskeflumpen mistenker Sjuskeline for å ha dårlig smak på interiør- og pyntefronten......... Kan dere skjønne det???? :-DDen årlige dosen med solkrem er innkjøpt. Solkrem er fasinerende dyrt synes Sjuskeline, spesielt etter forrige ukes tur til Berlin. Sjuskeline måtte krype til korset og investere i solkrem faktor 30, da hun til sin store forskrekkelse oppdaget antydning til solbrenthet i nakken og på armene. Og solkrem hadde de! Sjuskeline endte opp med denne saken her, til den nette sum av 2,65€. Dvs ca 20 kroner. Hvorfor koster da den billigste solkremen i Norge med tilsvarende faktor minst 150 kroner???? Er Sjuskeline blitt lurt? Blir Norske soltoílbedere stadig lurt av griske solkkremprodusenter og solkrempushere? Eller er Solkremen fra Tyskland av vesentlig dårligere kvalitet enn den norske? Sjuskeline har tenkt å bruke Sjuskolaien som prøvekanin, og smøre halve gutten med tysk, billig solkrem, og andre halve med dyr norsk solkrem. Så får vi se....:-D Dersom noen føler behov for å ringe barnevernet nå, så er Sjuskeline beredt til å revurdere denne planen....Det hjelper at Boots apotek har sukret den dyre solkrempillen med at de som kjøper 3 solkremer får en gratis strandbag. Det tilbudet kunne Sjuskeline selvfølgelig ikke takke nei til..... Trenger hun strandbag? har hun opptil flere fra før? bruker hun strandbag? Disse spørsmålene er helt irrelevante for Sjuskeline. Gratis er gratis......Sjuskeline har også mottatt et annet tilbud som var for godt til å takke nei til. "Få 3 nummer av IFORM (blad for trenings og kostholdsfanatikere) og få løpesett med på kjøpet. Kun kr. 99)  Give it to me! Løpesettet ankom i går, to trøyer i en ubestemmelig gusjelillarosa farge, akkurat den fargen som Sjuskeline ser ekstra fyllesyk ut i..... Jippi! Men det var jo gratis..... Kanskje noe for en giveaway?
Jaja, nå skal Sjuskeline på trening. Ikke for å trene, men for å dusje. Varmtvannstanken har nemlig gitt opp, og det var jo bare som ventet. Nå har vannkokeren, oppvaskmaskinen og vaskemaskinen gitt opp i løpet av de siste 3 månedene, fremdeles virker tørketrommel, komfyr og mikrobølgeovn. Kom igjen, det er bare å forsyne seg! (banker heftig i bordet nå)

Ha en knirkefri aften :-D

3 kommentarer:

  1. hehe, ser at fargen på løpesettet er utrolig likt fargen på badveggene hjemme hos foreldrene dine, så kanskje de vil hoppe opp og ned av begeistring dersom de får det? :)

    SvarSlett
  2. He, he, ja det er lett å la seg rive med i disse "gratis"-kampanjene. Solkrem er jæ... dyrt. Ok om man trenger kun en flaske eller tube, men når man trenger en faktor på beina, en annen på brystet og en tredje på armene osv, da blir det fort noen hundringser...Lykke til med tanken, altså den som ikke virker, varmtvannstanken. ?

    SvarSlett
  3. Hvordan det siste ? snek seg med, vet jeg ikke...Ikke meningen å sette spørsmålstegn ved tanken din.

    SvarSlett