mandag 12. juli 2010

Happy ending, Takk!Sjuskeline er veldig glad i å se film. Alle slags typer film egentlig, bortsett fra filmer med meningsløs volg, eksploderende helikoptre, bilkjøring og skytepanger. Et snev av disse elementene er selvfølgelig ikke å forakte dersom de har et mål og mening, men disse tingene i seg selv er ikke godt nok for Sjuskeline.

Favorittfilmgenren for tiden er romantiske komedier. Av og til er disse filmene forkledd som Drama, men plottet er mye det samme. Mann og Kvinne. Forelskelse. Problemer. Problemer løst.  True love. Happily ever after.  Handlingen utspiller seg på relasjonsplanet, man trenger ikke pøse på med billige effekter for at handlingen skal utvikle seg! Men av og til blir Sjuskeline grundig lurt.


I går rotet hun rundt i det kombinerte eggeglass og DVD- skapet for å finne en film av det nevnte slaget, som tidtrøyte mens klesvasken surret seg ferdig i vaskemaskinen. Og fant denne tilsynelatende perlen: Richard gere og Winona Ryder, "Autumn i New York" Koselig cover, lovende omtale på baksiden av esken.... De forelsker seg, hun er syk, veldig syk, men tonen i filmen er optimistisk, og Sjuskeline antar at budskapet er at dersom du elsker høyt nok, så løser alle problemene seg... MEN: Plutselig dør heltinnen! Sjuskeline følte det som å få et slag i magen. Hva var vitsen med det????????? Ung vakker, elsket og suksessrik, og så DØR hun!?!For å bøte på skandalen måtte Sjuskeline ty til en god, gammel klassiker, "Mamma Mia". Med singalong. Kvelden var reddet.....

Ha en følelsesladd aften :-)

P.S. Sjuskeline drar på ferie i morgen, og er litt usikker på internettsystemet på hytten, så dersom det blir litt stille fremover, er det bare midlertidig. I´ll be back!

8 kommentarer:

 1. Veldig betryggende å vite at du kommer sterkt tilbake!
  Ikke det at du har vist tegn til svakhet noen gang.
  De eggeglassene....fikk du dem billig? Hekkan så mange du hadde!

  SvarSlett
 2. Eggeglassene er nitidig samlet over år, loppemarkeder, bruktmarkeder og nettauksjoner.... Har 56 forskjellige :-)

  SvarSlett
 3. Litt av en eggeglass-samling:)
  God tur!

  SvarSlett
 4. Ein heilt fantastisk kombinasjon av cd'er og eggeglass... Eit naturlig innslag i ein kvar moderne heim!
  God tur!

  SvarSlett
 5. Heltinnen skal vel ikke DØ vel, hva er det for tull??!! Hollywood er ikke det det engang var. *oppgitt*

  Nå har jeg jobbet meg bakover her, mye lesing å ta igjen. Fikk plutselig lyst på en tysklandstur jeg også, men det får bli neste år. Årets ferie er oppbrukt. *sutre*

  SvarSlett
 6. Dette er bate så bra! Gjett om jeg skal kose meg her ikveld :) Eggeglass og Dvd-skap... bedre blir det ikke!

  SvarSlett
 7. Bare, ikke bate :)

  SvarSlett
 8. Ja den filmen der er fælt trist. Her hygger vi oss med "It's complicatetd". Litt sånn midtlivskrise og sex og drugs og greier. LItt uvant å se Meryl Streep "høy".

  SvarSlett