søndag 4. juli 2010

Borte bra, men hjemme er ikke så verst det heller....

Så var første etappe av sommerferien 2010 overstått. En uke i Berlin, det var hardt og intenst, men fantastisk gøy og spennende. Alle var enige om at det hadde vært en fin tur :-D Det var uansett godt å komme hjem til sin egen seng og sin egen lille Sjuskekatt. som var raus med kjeft og godord, og ville kose på fanget hele kvelden og sove oppi sengen om natten....... Kosepusen :-)



Sjuskeline kom som vanlig hjem med litt av hvert i kofferten, bland annet dette visdomsprdet, som skal få hedersplassen over kontorpulten til Sjuskeline. Til trøst og oppmuntring på tunge dager, for de kommer.... Dager hvor Sjuskeline leter fortvilet etter et møtereferat eller et utkast til en sak. som hun er helt sikker på lå i haugen til venstre....:-D



Dersom andre har pklaner om å reise til Berlin i nærmeste framtid, føler Sjuskeline at det her er på sin plass å komme med noen presiseringer: Berlin er full av postkort, bøker og plakater med før og etter bilder. Dette er før og etter KRIGEN ikke før og etter Sjuskeline sitt besøk i byen. Ert eksempel på slik før og etter dokumentasjon er dette, Gedächtniskirkirche på Kurfürstendamm. Det er ikke Sjuskeline som har gått amok, det var de Fæææle engelskmennene..... Men det er nok en eller annen tysker som har funnet på ¨sette opp "puddedåsen" og leppestiften" ved siden sv. Ikke akkurat en forskjønnelse av området, men hva vet vel Sjuskeline om arkitektur og minnesmerker?



Ellers driver nå Sjuskeline å småutpakker. Det blir liksom ikke schwung over det, men kvelden er jo ennå ung.....:-)

,

Og helt til slutt, et bonusbilde til dere Kitch´n aid fetisjefolk. Her er svart og sølv :-)



Ha en forundret aften :-D

4 kommentarer:

  1. Velkommen hjem. Ser ingen sånn kjøkkenhjelp i kofferten...

    SvarSlett
  2. DET hadde vært noe å ha i en giveaway...:-)

    SvarSlett
  3. Jeg ønsker meg så inderlig en scanner!
    Flotte kjøkkenredskaper, har en i hvit plast. Kostet masse penger.
    Men blir den brukt?
    Berlin er bra, var der i det herrens år 1996?

    SvarSlett
  4. Scanner er bra! Skulle gitt mye for å ha vært i Berlin før murens fall.... Etterpåklokskapens uendelige visdom :-/ Nå gjeder det å komme seg til Hardanger før kraftlinjen spennes opp!

    SvarSlett