mandag 14. juni 2010

På rett kurs?


Det hjertet er fullt av, renner munnen over med, sa en gang en klok mann. Eller dame. Kanskje det burde hett at det hodet er fullt av...osv.osv, for sånn er det vafffal her i Sjuskelinehodet nå. Exell regneark for dummies kurs..... Og hodet er tomt. Og munnen er lukket. Da kan det jo passe bra å la fingrene løpe fritt, for det er som alle vet ingen forbindelse mellom hodet og fingrene. Eller?

Klikk på kolonnen. A7. H8. Formel. Parantes. Ganger og delt på. Pivot-tabell. Eller var det privat-tabell han sa?Lurer på hvordan været blir i morgen? Nå regner det i fagre Hardanger. Sjuskeline er jammen glad hun har ulltrøye på...... Yr.no sier 16 grader og sol i morgen. Det sa de at det skulle vært i dag og.... Bare skryt, tror Sjuskeline. For å lokke turister til å reise hit til dalstoka innaførr.....

Sjuskeline savner sine gode venner fra "Sex and the city" Til kaffen var det krydderkake. Sjuskeline er helt sikker på at det var slankekake, og spiste et stort stykke med god samvittighet. Fordelen med å bo på hotell er at Sjuskeline trenger ikke tenke ut noe luddig å servere til middag. Eller hvem som skal vaske pannene og sette inn i oppvaskmaskinen. Lurer forresten på om Sjuskolaien har husket å mate Sjuskekatten? Og så er det selvfølgelig hotellsengen. Ingenting er som å krype under en kritthvit, nyvaket dyne, jaja, dynetrekk iallefall, som knitrer og lukter vaskeri.... Og vite det at etter endt økt så har det vært en dame, ja det er alltid en dame, og som regel er hun av utenlandsk opprinnelse, der og redd opp sengen, skiftet håndklær, støvsugd og tørket støv. Selv Sjuskeline setter pris på denslags en gang i blandt :-)
Slutt på pastiller og sprite zero. Ingen oppdateringer på Facebook. Trykk på fornavn, sorter på fornavn. Oppsummere. Middag 19.30.

Ha en kompetansehevende dag :-D

2 kommentarer:

  1. Excel er kult! Pivottabeller ruler! Og det mrosomste er lookup-funksjoner. :-)

    SvarSlett
  2. Hjelp. Ikke min greie. I det heletatt! Men hotell er fint;-) Særlig de med selvbetjent softismaskin på gangen...

    SvarSlett