torsdag 24. juni 2010

Opsjonsavtale

Sjuskeline dro frisk og freidig ( det er ikke nødvendig å le så høyt) til treningsstudioet i dag klokken 05.56. for å gjøre seg fortjent til Elixias flotte treninmgsbag. Vel fortjent, synes Sjuskeline, hun hadde fortjent 2 bare for å stå opp så tidlig for å gjøre noe så uhørt som å trene.....

Da siste klistremerke var høytidelig festet på tavlen, og Sjuskeline fikk varme gratulasjoner, stakk damen en fin, grønn papirlapp i hånden hennes, hvor det stod:Gratulerer! du klarte det! Du har trent 25 ganger på 90 dager, og har fårr et bag fra Elixia bagene ankommer etter 1. juli"

Treningsøkten ble ikke så intens og energisk som Sjuskeline i utgangspunktet hadde tenkt, men hun har hvertfall en opsjon på en bag. Fra elixia.

I morgen tidlig tar Sjuskeline kofferten sin, hun har heldigvis ikke tenky t å pakke i den bagen hun ikke har fått, og setter kursen mot Berlin. Hvis lykken er god, kommer det reisebrev fra et noe fjernt himmelstrøk neste gang.

ha en billedfri dag, de har knabbet skrivebordet til Sjuskeline på jobb, da klarer ikke Sjuskeline å finne utav hvordan man finner og publiserer blilder, og det er sikkert like greit.

Kos dere med gårdagens morgengretne snømenn!

6 kommentarer:

 1. Intet mindre enn imponert!
  Få ting ville klart å få meg opp til et treningsstudio om morgenen!
  Gratulerer med nytrene kropp! (og snart ny bag!)

  SvarSlett
 2. Imponert! Jeg klarte det ikke, men neste gang er det min tur også.
  Gor ferie til Berlin.

  mvh
  Kathrine

  SvarSlett
 3. Jeg lo ikke. Jeg ble alvorlig bekymret. Er det noen som drar avgårde til treningsstudio kl. 5.56 om morgenen for å trene ? Og - er "de" åpne så tidlig? Jeg håper Berlinferien gjør deg riktig godt.

  SvarSlett
 4. :) Har NOEN knabbet skrivebordet sånn at det ikke går an å legge inn bilder på innlegget? Den må du lenger ut på landet med. Er det den nakne bakeren som har stukket av med det eller???

  PS: God tur til Berlin, tror du trenger det..:Definitivt etter å lest hva du finner på for å få deg en bag;)

  SvarSlett
 5. Det er første og siste gang Sjuskeline skal trene om morgenen...... Snakker om tortur!

  Næh, nakenbakeren er helt uskyldig Det er de derre inni Oslo.... Fææææle folk...:-/

  Nå skal det pakkes her i huset! Sunny Berlin, here I come :-)

  Koz og klez

  SvarSlett
 6. Hehe lo litt jeg nå.. tøff e du så dro på trening så tidlig for å få en bag.. jaja ...

  Ha en flott tur til Berlin:):)

  SvarSlett