lørdag 26. juni 2010

Berlin, Berlin, wir gegen nach Berllin...

Sånn.... Dag 1 av Sjuskenes ferie er nå overstått. Det var ikke med tungt hjerta at Sjuskeline forlot Bergen med 7 grader og regn, og satte kursen mot berlin, hvor det var 23 grader og sol. Ikke imponerende varmt,men Sjuskeline tok mot til seg, og fjernet ullundertrøyen på flyert. Sjuskelflumpen var dypt imponert. Sånn ca halvveis røk ullsokkene oxo, og hadde det ikke vært for at Sjuskeflumpen satt inneklemt ved den plassen som vanligvis har vindu, men ikke på dette flyet, hadde nok Sjuskeflumpen gitt en stående applaus. Sjuskeline var klar for å innta varmere breddegrader!


Fort og elegant.... Hotellet. Etter diverse storbyferier, og utallige "kikke-på-bilder-og bestille-et-fint-hotell" opplevelser med varierende resultat, har Sjuskeline lært seg å senke forventningene. Betraktelig. Bildene er alltid av det største og fineste rommet, vidvinkelkamera er som oftest med i prosessen, og solen skinner alltid ...... Det var derfor med godt humør, feriemodus innstilt, men forventninger under kontroll at Sjuskeline og Sjuskeflumpen ankom Hotel Augusta på Ku`damm. Og ble MEGET imponert! Beliggenheten var helt fantastisk, masse butikker, restauranter og apotek rett utenfor døren! Fint og flott så langt, men WOW`ene ble virkelig høylydte først da døren til rommet ble åpne. Badekar OG dusj på badet! kaffemaskin, puter i fleng, og en seng som var både stor og behagelig. Og rosinen i kronen: Prinsessekrone over sengen! Sjuskeflumpen har ikke snakket om annet siden de kom, og han er helt bestemt på at sånn skal de ha hjemme på Sjuskesoverommet også. hva skal Sjuskeline si, annet enn : Aber naturlich...:-DEtterpå var det Sigthseeing, mat og ikke minst, Weissbier.... NAM NAM.... Og Sjuskeline har funnet ut i sin visdom at Erdinger er bedre enn Palander. Viktig kunnskap, som straks får plass i overlevelsesguiden :-D

Når dett innlegget nå omsider skrives ferdig, er Sjuskeline og Sjuskeflumpen allerede godt ut i dag 2 av ferien, og Sjuskeline har, nok en gang i sin uendelig visdom, konkludert med at blogginnlegg trenger en dag til å modnes. Så dette er da egentlig gårsdagens innlegg, og i morgen kommer dagens. Tid for siesta!
Ich wünshe Dich eine reife abend  :-D

1 kommentar:

  1. Utrolig godt å høre/lese at turen til Berlin ble bra! Synd med Nina Hagen. Selv har jeg arvet en LP med henne av storesøstra mi... Og en Suzi Quatro-LP!

    SvarSlett