søndag 6. juni 2010

Hektet!

Sjuskeline har lovet at dette ikke skal være en lygeblogg. Og det er det da  heller ikke, alle bilder er fullstendig autentiske, ingen picasa-varme-farger eller photoshoppende petuniaer. Eller var det begonia? Men Sjuskeline har en liten løgn å bekjenne. Årsaken til at bloggingen har vært forsømt i det siste, skyldes ikke bare at sjuskeline har det travelt, det skyldes også et alvorlig avhengighetsproblem som Sjuskeline sliter med. Såperopera. Eller dramaserier som det heter på fint. Sjuskeline kan være en tålmodig sjel, og når en interesant, eller kanskje man skulle si "interessant" serie dukker opp, kan hun gjerne vente til sesongslutt for å kunne meske seg med hele sesongen i ett jafs.... O lykke!

Sjuskeline oppdaget, eller kanskje utviklet, dette problemet da hun var i foreldrepermisjon med Sjuskolaien for 14 1/2 år siden. De sendte NRK reprise på Dynastiet. Sjuskeline la opp døgnrytmen etter sendetiden, hver dag klokken 14.20 var hun på plass foran sjermen og nøt Krystle, Blake og Alexis sine krumspring..... Alle avtaler og besøk MÅTTE være unnagjort til dette tidspunkt. Det toppet seg da sjuskeline begynte å referere til Krystle og Blake som nære venner, og hva de ville sagt om et emne ble viktigere enn hva levende venner mente. Heldigvis tok foreldrepermisjonen slutt, og hverdagslivet tok over med alle sine trivialiteter, men i hjertet sitt har Sjuskeline alltid en spesiell plass for Blake og Krystle.  Hun gjenoppfrisket selvfølgelig vennskapet nylig da NRK atter en gang sendte reprise, og hun gleder seg allerede til neste reprise...:-D

Så kom datarevolusjonen. Sjuskeline er så hektet at hun gjør seg til forbryter for å få tilfredsstilt lystene sine. Norske tv- kanaler ligger alltid håpløst langt etter de amerikanske, og når Sjuskeline VET at med et par tastetrykk får hun de siste begivenheter fra Wisteria Lane, Fort Marshall og Seattle rett i blodet, er det helt umulog å vente en uke på en gammel episode på tv2.

Nå har Desperate housewifes og Grays anathomy pause. Armywifes er noe uregelmessig, og Sjuskeline har abstinens.... Heldigvis har Sjuskeline gode venner, og en av dem forbarmet seg over Sjuskeline i forrige uke og kom med en boks med ALLE sesonger av Sex and the city. Sjuskeline har ikke hatt tilgang på tv3, og har derfor klart å unngå denne serien, men nå er hun halvveis gjennom sesong 3. På 4 dager.


Sjuskeline klarer ikke å bli enig med seg selv om denne serien er helt genial eller et skikkelig makkverk. Som tittelen tilsier er det fryktelig mye tvilsom moral, både når det gjelder promiskiøsitet og en høy drikkefaktor. Men Sjuskeline har uansett fått bekreftet mange av sine antagelser: New York er et stressende, bråkete, fælt sted. 2. Radmagre jenter er ikke sexy. 3. Singeltilværelsen er oppskrytt. 4. Amerikanere er grådig merkelige. 5. Designerklær og sko er ikke nødvendigvis fine. Men er man hekte, så er man hektet...:-D

Ha en champagneboblende aften :-)

11 kommentarer:

 1. He he:) skjønner utfordringen din, Sjuskeline! Internettet er jo kommet for å bli, og har uante muligheter, som du også hentyder... Har du vært inne på "surfthechannel.com" ? Kan anbefales:) Ønsker deg en fin Søndag!

  SvarSlett
 2. Siden for oss som vil holde oss oppdaterte heter www.tv.com... Her forteller de meg når serier har premiere, hvilke serier som forsvinner og når hver enkelt episode sendes. Dessuten litt om hva som stinket og hva som var bra i uka som gikk.
  Royal Pains er nå tilbake med sesong nr 2, The Good Guys har nettopp begynt, Gossip Girl har ferie, men The Good Wife holder på. Heldigvis er Lost borte for alltid. Community anbefales, det samme med Glee - for meg/oss som liker sang og dans.
  So you think you can dance (jepp, jeg liker sånn!) har nettopp begynt med sesong 7.

  Kos deg!

  SvarSlett
 3. Det sitter langt inne å innrømme at jeg er en såpe-dame. Men det ER jeg. Og Sex&City; Du skulle vært med meg på FØR-premiere av 2-ern sist onsdag! Damenes aften med høye heler og Cava-bobler... Artig og utenomhverdagslig!!!

  SvarSlett
 4. Puuh.. då bekjenne eg og, politisk korrekt som eg lika å vera... Har ikkje gått glipp av ein einaste eastendersepisode de siste fem-seks åra! Der var det sagt!

  SvarSlett
 5. Jeg har hatt litt av samme problemet - i svangerskapsperm med Snuppa ble jeg hekta på 7Th heaven - da hormonene raste gjennom kroppen fikk jeg utløp for hormonell frustrasjon og oppgitte tårer gjennom den moraliserende amerikanskpolitiske serien. Kjenner det er med en flau smak jeg bekjenner, men ville bare si at du er ikke alene:)

  SvarSlett
 6. Aha! Jeg liker alle disse bekjennelsene;-) Får lyst til å betro meg, jeg også... Her i gården har vi vært hektet på både Judging Amy, Ally Mac Biel (plutselig husker jeg ikke hvordan hun skriver navnet sitt en gang) og Gray's anathomy. Tirsdagene på TV 2 = gull!

  SvarSlett
 7. Hehe, jeg ser på Derrick i reprise jeg. Dynestyret og Dallas blir litt for kraftig kost, men det er jo greit å friske opp igjen skoletysken. *kremt*

  Bloggen din har blitt et must, akkurat passe sjuskete men med en liten tankevekkende tvist innimellom. Sånn kan man like! :D

  SvarSlett
 8. Juhu Sjuska- en liten oppfordring til deg hos meg.

  SvarSlett
 9. Halloen din galning...Vi har diskutert Sjuskeline atter en gang i lunsjen i dag, og jeg lurer på om HMS avdelingen er helt i vater da noen på mitt lunsjrom altså har LEVERT ut Sex og Singelliv samlingen sin til deg....og derfor bør ta ansvar for dem som tydeligvis ikke kan ta ansvar for seg selv;) Jeg husker bestemt at jeg fikk mitt første barn den 4.september 1992 og dagen etter åpnet tv2 sin kanal. Ergo var det full rulle med australske såpeserier på dagtid og Emmeline ammet og ammet på barnet som aldri ble mett..... Jeg kan love at jeg ble ganske god på australsk-engelsk uttale etterhvert, men å se disse seriene om igjen??? NO WAY:) Er heldigvis ferdig med amming og kun Mummitrollet er i dag lovlig grunn for å se dvd i ti timer i strekk og sånn;) Emmeline mener imidlertid at Sjuskeline har begått en stor feil ved å få kun sønner, da Emmelines eldste datter DEFINITIVT er av typen som kunne slått følge med Sjuskeline på den smalsporede DVD sti..... Huttetu!

  SvarSlett
 10. PS: Jeg håper virkelig at den streiken deres snart er over. Emmeline har tvinnet tommeltotter i dagesvis på kontoret. Hun går håpefullt på jobb hver morgen, og ser nedslått på eposten sin....
  Der er det avlysninger på rekke og rad, og ingen spennende saker....
  Ergo har Emmeline i dag begynt å skrive leserinnlegg om absurde ting til BT: IKKE BRA! Så derfor----ring Mimmi og be henne ordne opp snarest. Det er ikke bra å komme på trykk med alt dette våset....i Emmelinestil. Ikke i seriøs Kommunestil i det hele tatt....forferdelige ting!

  SvarSlett
 11. Hallo!!
  Sitter her og venter på neste oppdatering eg.
  Håpar alt står bra til, men eg saknar altså dei superflotte oppdateringane dine. :)

  Ha ein fin søndags kveld.

  SvarSlett