søndag 13. juni 2010

Husmortips


Etter en uke foran datamaskinen og ca 1475 episoder av "sex and the city"  tror Sjuskeline at hun er blitt en smule miljøskadd. Er kanskje sko og vesker det viktigste i verden, og er det kanskje helt normalt å feie over ethvert mannebein som går forbi på gaten? Går det an å gå på byn hver eneste kveld, samtidig som man er i full jobb? Må man kanskje ha flere hundre par sko til flere tusen kroner for å være lykkelig?Kanskje det er nettopp slik livet skal være?

Sjuskeline fikk plutselig besøk midt i en episode i tredje sesong. Det var en venninne som Sjuskeline ikke hadde sett på lenge, og Sjuskeline måtte jo for skams skyld be henne inn. I rotereiret. Sjuskeline bet tennene hardt sammen for ikke å unnskylde rotet sitt, denne venninnen kjenner jo Sjuskeline og vet hvordan det pleier å være i Sjuskelheimen. Venninnen er av den orntlige sorten, med rene, fargeharmoniserte barn, og en mann med mercedes og slips..... Det tok ikke mange minuttene før Sjuskeline brøt smmen og innrømmetat den siste uken har kun bestått av jobbing, soving og "Sex and the city". Til Sjuskelines store forbauselse ble venninnen kjempeimponert, og uttrykte høylytt sin misunnelse og beundring! "Tenk at du klarer å la rot være rot, og bare kose deg med akkurat det du vil! Så fantastisk!" Sjuskeline anbefalte venninnen å prøve det en gang, og sendte henne på dør et par timer senere med sesong 1 og 2 av "Desperate housewifes" under armen. Sjuskeline venter spent på evaluering av prosjekt kos-før-rydding hos den meget huslige og renslige venninnen.....

Etter besøket tok Sjuskeline selvfølgelig et skikkelig skippertak, og ingen har ringt på døren hennes siden....

Allikevel vil Sjuskeline dele 2 enkle husmortips med dere i dag. Vanlige hismortips kan du finne i ethvert ukeblad, Sjuskeline sine husmortips kommer neppe på trykk der:

Tips nr. 1: Hvis du får en sjokolademynt av noen på fest og ikke har lommer å putte den i, IKKE legg den i BH´en. Ihvertfall ikke hvis du har på den hvit og/ eller dyr BH.

Tips nr. 2: Ikke vask biffestikk uten oppvaskkost i fylla.

Tenker det var nok hjerneføde for i dag..... Sjuskeline har en date med Samatha, Miranda, Charlotte og Carrie :-)

Ha en sprek aften :-D

10 kommentarer:

 1. Du e hærlig!!!!!!!!!!!!!! =))

  SvarSlett
 2. Takk for gode og særdeles nyttige tips!

  SvarSlett
 3. Usedvanlig dype tips i dag syns jeg;) Til ettertanke på en måte!!!

  SvarSlett
 4. Der kom endeleg oppdateringa.

  Skal ta husmortipsa dine til etterretning. Kan godt vere eg treng dei.
  Men det ang. sko, det er faktisk eit must å ha nok sko til å ikkje måtte gå i samme paret i løpet av ein måned. :P

  Ha ei fin veke. :)

  SvarSlett
 5. Også jeg som trodde du var i bloggestreik ...
  Var villig til å tilby deg ;

  1..Fem par fjasesandaler som er skikkelig vonde å gå i.
  2..Tre Fgijo eggeglass-allerede med skår
  3..En "husmor håndbok" fra 50tallet-jeg siterer;madrassene skal vendes hver dag,...etter å ha rullet trusene stryk dem fra innsiden før de brettes sammen (lag en mal i papp det gjør brettingen enklere)........kok opp 5 liter blod...osvosv

  Lev vel
  Trine

  SvarSlett
 6. Og noen sier at verden ikke har gått framover!

  SvarSlett
 7. Så flink du er til å prioritere! Mye morsommere med sex og city enn med konvensjonelt husarbeid. Og skippertakmetodikken er dessuten undervurdert.

  SvarSlett
 8. Tar med med din tips videre i livet :-)

  SvarSlett
 9. Yess, endeleg, der var du!
  Nyttige tips det der.
  Lykke til vidare i livet med Samantha, Miranda osv...

  SvarSlett
 10. Det er så sjelden at noen gir meg sjokoladepenger på fest, men det siste tipset hørtes veldig brukanes ut. Spesielt med tanke på grillsesongen som nærmer seg!

  SvarSlett