fredag 28. mai 2010

Snikksnakk!

Sjuskeline må bare legge seg flat og beklage manglende bloggerier i den siste tiden. Etter ferien burde jo Sjuskeline vært uthvilt, pigg og full av spennede inntrykk som presset på for å manifestere seg i utallige blogginnlegg til glede og foragrelse for eventulle lesere. Så har ikke skjedd. Sjuskeline er av den oppfatting at begrepet "Jeg har ikke tid" er et fullstendig meningsløst uttrykk. ALLE har nøyaktig samme tiden til disposisjon. 7 dager i uken, 24 timer i døgnet, 60 minutter i timen osv.... Å skylde på at man ikke har tid, er i Sjuskelines hode ensbetydene med at man ikke prioriterer det. Det kan være egne behov eller andres behov som er nødvendig eller ønskelig å prioritere høyere.

Dette er selvfølgelig bare snikksnakk, for Sjuskeline har endelig hatt tid og anledning til å skrive, det som har manglet har være inspirasjon og hjernekapasitet. De som kjenner Sjuskeline ler sikkert høyt nå, hun er ikke akkurat viden kjent for sin hjernekapasitet anyway...:-D Eller kanskje det er for mye kapasitet, men så lege hjernen ikke er istand til å sortere input og output blir det stort sett bare kaos. Akkurat som dette innlegget her. Uten mål og mening. Sjuskeline små ofte sparke seg selv på leggen og si:" !. tenke, 2. vurder, 3. snakke eller holde kjeft." Hos Sjuskeline forgår disse 3 elementene ofte parallellt til glede for noen og ergrelse for enda flere. En annen ting Sjuskeline må øve seg på, er at man trenger ikke si alt man tenker. Mange ting passer best inni hodet.

Det er selvfølgelig gode grunner for at Sjuskeline sin hjerne oppfører seg som en hyperaktiv sykkelumpe for tiden. 1. Vårens vakreste eventyr, Tariff 2010. Kommunen der Sjuskeline er lykkelig ansatt i et kvinnedominert lavtlønnsyrke er nå i streik, og Sjuskeline har en liten rolle i det spillet. 2. Sjuskeline er i ferd med å kjøpe sin egen hytte i Tyrkia. 3. Sjuskeline har investert i ny vaskemaskin, og måtte i den forbindelse tømme vaskekjelleren. Sjuskeflumpen har nedlagt forbud mot å legge ut bilder fra denne prosessen, han sier det er en forskjell på søtt rot og direkte motbydelige tilstander. Uansett, Sjuskeline vet nå hvor alle sokkene som ikke dukker opp igjen fra vask blir av...... Say no more. Og det luktet ikke duggfriskt. 4. Melodi Grand Prix. 5. Sjuskeline er dørgande lat og lover å skjerpe seg. Haha. Dette er bare forklaringer, ikke unnskyldninger. Unnskyld :-D

Ha en Grand Prix aften :-)

10 kommentarer:

 1. Bildene fra vaskekjelleren skulle jeg gjerne ha sett;-) Det der høres eksotisk ut.

  SvarSlett
 2. Tror Sjuskeflumpen er redd helserådet eller barnevernet ser seg nødt til å ta affære dersomattehvissommatte...:-/

  SvarSlett
 3. Enig med Bergljot:) Den vaskekjelleren er sikkert noe for seg selv innen vaskekjellerbransjen!!! Ergo ønsker vi jo bilder, men skjønner at noen setter foten ned--eventuelt forlabben hvis Killerkatten også har vært med på beslutningen--noe jeg tenker at den har, siden Killerkatt stadig tar merkelige beslutninger for Sjuskeline har jeg skjønt.

  Vi skal også til Tyrkia i sommer. Blir helt svett når jeg tenker på det--ikke på grunn av varmen, men reise som aleneforelder med to barn og mine foreldre...Det blir nesten som EN voksen og fire barn det:) PUH! Bra jeg skal ha ferie først sånn at jeg har krefter til å ta fatt på ferien---:) LYKKE TIL I DAG:) Har sendt min bedre halvdel på streikemøte, håper han IKKE skal så vakt da vi har et gulv som skulle vært pusset og det er SOLIDARITETSARBEID det også!!! KLEMS

  SvarSlett
 4. Syntes ikke du skal ha dårlig samvittighet, iallefall!(Tror heller ikke du gjøre det ;-)) Hyggelig uansett når du måtte finne det for godt å kommenteret livet og dets forunderligheter!
  Lykke til med streiken.

  SvarSlett
 5. Får bare håpe at dere alle blir tatt ut i streik allesammen, da blir det ordnings med både gulv og vaskekjeller!

  SvarSlett
 6. Morsom blogg du har:):):)

  Ha en fin fredag :):)

  SvarSlett
 7. Tror hodet ditt er skrudd akkurat passe sammen. Jeg sitter alltid og smiler for meg selv når jeg leser det du har skrevet. Dette er livet! Vi kjenner oss igjen.

  SvarSlett
 8. Du er unnskyldt! Og velkommen tilbake som ein av ettermiddagens høgdepunkter!!

  SvarSlett
 9. Ha ha ha :-) Tror jeg har vært innom og lest hos deg før, og nå har jeg funnet deg igjen. Det er godt å kunne se at man ikke er alene når man ikke klarer å ha huset i tipp topp orden HELE tiden ;-) De gangene huset faktisk er helt shina, da er det ikke en sjel som plutselig dukker opp på døra, men om det derimot ser bomba ut - say no more...

  Legger meg til som følger hos deg jeg, så jeg er sikker på å finne deg igjen.

  Ha en flott fredag, og klem fra Siv

  SvarSlett
 10. Lykke til med ny vaskemaskin! Og streiken!

  Du har fått en award inne på bloggen min.
  Ha en finfin helg!

  SvarSlett