torsdag 6. mai 2010

FokusDet er viktig å ha fokus på de rette tingene. Det vet Sjuskeline, og derfor har hun rendyrket egenskapen at jo mer unyttig et faktum er, jo større er sjansen for at hun husker det. Dette kommer godt med i kun en situasjon, hvertfall i Sjuskelines liv, og det er når hun deltar i quizspørrelekekonkurranser. Og det er ganske ofte, for på kontoret der Sjuskeline jobber, tar de hver eneste dag i lunsjen "quiz for kvasse" som quizen i den lokale avisen heter. Og er det unyttig nok, så er det STOR sannsynlighet for at Sjuskeline har lagt det seg på minnet. Alle på kontoret er ganske stolte over den samlede kompetansen som finnes der, og hadde et gjennomsnittelig quizlag bestått av 14 personer, er det ikke umulig at de kunne hevdet seg ganske bra :-)Denne kompetansen kommer av og til også til uttrykk i endel andre situasjoner. Sjuskeline har som regel alltid med seg fotografiapparatet, og plutselig oppdager hun at alle bildene er variasjoner over samme tema. På tur til Istanbul i fjor, hadde hun det fryktelig travelt med å dokumentere alle kattene hun møtte på sin vei, og det var ikke få! På en annen tur, som gikk til England, var det blomster i ulike varianter som gikk igjen i bildemarerialet......

Nå har Sjuskeline vært en liten tur til Tigerstaden, og hun ser av bildene sine at tema for denne turen var lysekroner. Sjuskeline var på stortinget, på Lærernes hun og i operaen, og det var de ulike lysekronene som ble oftest festet til filmen. Eller ikke, siden Sjuskeline tross alt er en moderne dame som forlengst har skaffet seg digitalt kamera. Sjuskeline må innrømme at hun har et tema som ALLTID går igjen i hennes dokumentasjon fra utflukter og begivenheter, og det er mat.... Sjuskeline er fullstendig matvrak, og hun elsker bilder av mat..... De legger man nemlig ikke på seg av. Men dagens tema er altså lysekroner, mer om mat en annen dag :-)
Ha en strålende aften :-D

2 kommentarer:

 1. Den type fotografering som du viser så flott viser her, har vi hatt i vår familie så lenge som min kjære svigermor har hatt fotografiapparat. Vi har fått gleden av å sjå mange flotte gardinstenger og taklamper fra mange konfirmasjoner,barndåper og bryllaup. Av og til har det kome med nokre hårtustar eller kaker heilt nederst i bildekanten.

  I mi hjerne er det kun det usakelige som fester seg, men eg har dessverre tilgode å nyte godt av den :)

  Ha ei riktig fin helg ! Likar meg inne på bloggen din :)

  SvarSlett
 2. Surprise-Tema-turer. Stilig! Det hadde vært en forretningsidé! Kanskje ikke så god, men en idé!
  Ha en blåsig fredag!

  SvarSlett