søndag 23. mai 2010

Reisebrev fra et himmelstrøk nær deg

Sjuskeline har nå avsluttet sin lille hyttetur. Hytten er Mutter og Fatters lille leilighet i Alanya, og Sjuskeline kunne ikke drømme om et bedre sted å ha late hyttedager på. Den eneste ulempen er avstanden, det er en lang og strabasiøs tur med fly og buss, men tross alt, hyttelivet i Alanya er verd det   :-) Selvfølgelig er det også trist at Sjuskeline og hennes familie ikke kan reise oftere, men for Sjuskeline er tanken på hytten nesten like viktig som selve turen. Det å glede seg til neste tur, planlegge, snakke med hyttenaboer og fastboende, kalt nufuser, er en god trøst- Spesielt når våren og "sommeren" er av en slik beskaffenhet som værgudene avspiser osss nordmenn med.

Sjuskeline klarte altså mesterstykket å glemme kameraet sitt hjemme. Kanskje det var like greit, for som svært mange andre hytter har ikke denne hytten installert internett. Og Sjuskeline har det så travelt med å slappe av at hun ikke har tid til å frekventere stedets internettkafeer til alle døgnets tider.


Men en ting har Sjuskeline fått tid til, og det er Shopping! 2 ganger hver uke er det marked rett utenfor døren. og der kan man kjøpe alt man ikke trodde fantes. Eller noensinne hadde forestilt seg fantes! Sjuskeline har kjøpt den sedvalige dosen med klær både til seg selv, Sjuskerullen og Sjuskolaien, og til tross for et vell av fake-designklær, er det mange perler innimellom. Og kvaliten er upåklagelig. Sjuskeline ynes det er meget merkelig at en fin genser av beste kvalitet blir flere hundre kroner dyrere straks den blir besudlet med et glorete fakedesignmerke.Dagens små illustrasjonsbilder viser den styggeste dansedukken Sjuskeline noensinne har sett, og selvfølgelig ble hun sjarmert. Etter heftig pruting, det hører nemlig også shopping i Tyrkia til, har nå denne Sjarmøren fått nytt hjem. Den skal Sjuskeline pynte på kontoret med, tenker Emmeline blir grønn av misunnelse...:-P Og alle kollegaene kommer til å få tårer i øynene når de hører den muntre musikken som spilles....:-DEn annen finurlig liten sak Sjuskeline falt for, var denne smulebørsten. Den kunne liksågodt vært kjøpt på Nille, en annen av Sjuskelines favorittbutikker. Den har foreløpig kun vært forsøkt som inteligenstest, av typen "gjett hva dette er", og foreløpig har ingen bestått...... Da har børsten hatt sin misjon selv om Sjuskeline har en mistanke om at den aldri kommer i nærheten av en smule. Eller rettere sagt, den får antagelig hvile i fred sammen med hybelkaningen. Vel anvendt 1 lira!Ha en ildfull 1.pinsedag!

8 kommentarer:

 1. Kjære sjuskeline. Nå har eg atter ein gong ledd så tårene trillar nedover fjeset. Innlegga dine er så kanonbra at eg nesten dør. Tanksinnlegget er fantastisk. Den der patronhylstertanksen er det styggaste eg har sett nokon gong, men herre gud så morsom. Tusen takk for at du postar det eine kanonbra innlegget etter det andre :) Første gong eg las bloggen din måtte eg berre ringe Emmeline og høyre kva slags fantastisk vesen du er. Eg hadde så latterkrampe at ho knapt høyrte at det var meg ;) Stå på, gledar meg allereie til fortsettelsen. Diger klem frå Linda

  SvarSlett
 2. Oh my God sier jeg bare....med samme inlevelse som mine tenåringsjenter bruker, for OMG kommer retten og sletten RETT FRA HJERTET. Alt hva du kan finne på å kjøpe??? Jeg har akkurat ryddet i slagbenken min i dag, og klarte å fylle EN SVART søppelsekk pluss en IKEAPOSE som skal til Fretex. Er litt i tvil om du hadde klart å få samme resultat. Regner med at du hadde tatt vare på alt i tilfelle man trenger femten gamle duker i 3.verdenskrig. Vel det var forsåvidt et sidespor som handlet om meg og ikke om deg.

  Ville i grunnen bare si at du har vært savnet... Skjønner nå at jeg snarest må bortom kontoret ditt og sjekke opp de nye MÅ HA tingene som du har skaffet deg.
  Smulekost????
  Jeg gir meg ende over!!!

  SvarSlett
 3. PS: Hvis du skal få fjernet smulene fra bordet med smulekosten, må du først rydde alt som ligger der...Både den brune teipen og diverse reklame.

  Hvis det blir tomt for returpapir her i verden, kommer jeg til anmelde deg til returpapirkontrollen. Da ligger det nok hjemme hos Sjuskeline i store hauger....

  PS 2: Den lilla dinosauren er ganske lite barnevennlig syns jeg. Den ser rett og slett veldig unaturlig ut i stripete bukser. Det er faktisk ikke troverdig! Bare sånn til orientering siden du egentlig jobber i barnehage!

  SvarSlett
 4. Bare ikke friste meg med dine overskuddsting, Emmeline! Jeg er en hund etter alt som er gratis vettu......

  Og lilla disnsaur er IKKE ment for barn, men et viktig dekorasjonselement på det viktige kontoret miktt...:-) Nåde det barn som rører den!

  Ååååååå, så kjekt å høre at man har vært savnet! Takk :-)

  SvarSlett
 5. Hi, hi, den smulesamleren ser virkelig effektiv ut...eller ikke. ☺

  SvarSlett
 6. Oi, endelig fant jeg fram til en blogg helt etter mitt hjerte. :-D

  Kari

  SvarSlett
 7. Praktfull smulesamler, du! Småbarnsforeldre bør få sånne på blå resept, eller i det minste i forundringspakken fra apoteket etter fødselen (i stedet for f.eks. glidekrem).
  Morsom blogg;-) Tror forsyne meg at jeg skal lenke deg opp.

  SvarSlett
 8. Her går man forventningsfull inn for å lese nye innlegg----da enkelte tross alt har kommet uthvilte hjem fra lange ferier... og her er det ikke noe nytt. Man kan lett bli skuffet av mindre!

  SvarSlett